SON DAKİKA
Hava Durumu

MERKÜR YAY GEÇİŞİ VE ETKİLERİ

Merhabalar;           Yaklaşık 1 haftadır yazı yazmıyorum. Çünkü hem harıl harıl 2020 yılı burç yorumlarına çalışıyorum, hem de Jüpiter Oğlak geçişinden beri gökyüzünde önemli bir gezegen geçişi olmadı, düne kadar.           10 Aralık gününe Yay burcuna geçmiş Merkür ile uyandık ve 29 Aralık gününe kadar da etkisini hissedeceğiz. Zaten Merkür’ün burç geçişleri, Merkür retroda olmadığı

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2019 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2019 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Merhabalar;
          Yaklaşık 1 haftadır yazı yazmıyorum. Çünkü hem harıl harıl 2020 yılı burç yorumlarına çalışıyorum, hem de Jüpiter Oğlak geçişinden beri gökyüzünde önemli bir gezegen geçişi olmadı, düne kadar.
          10 Aralık gününe Yay burcuna geçmiş Merkür ile uyandık ve 29 Aralık gününe kadar da etkisini hissedeceğiz. Zaten Merkür’ün burç geçişleri, Merkür retroda olmadığı müddetçe 15-20 gün kadar sürerler. Dolayısıyla uzun bir süreç değil.
          Ancak iletişimi, eğitimi ve ticareti yöneten Merkür, tüm gücünü ortaya koyduğu ve zararlı çalıştığı Yay burcunda iken; Yay burcunun iyimser, kolayca risk alabilen ama sorumluluk almaktan hoşlanmayan ve maceracı etkisini mutlaka hissettirecektir.
          Özellikle ticaret hayatında pek çok kişinin, kolay yoldan zengin olmak amaçlı düşüncelere  girip, fazla sonunu düşünmeden risklere gireceğini söylemek mümkün. Özellikle 10-14 Aralık arasında; parasal gelirleri arttırmayı aşırı önemsemekten kaynaklı olarak, ticaret hayatında kimseye pek danışmadan kendi kafasının dikine ilerlemek ve fazla düşünmeden riskli atılımlarda bulunmak gibi durumlar fazlasıyla ön planda olacaktır.
          17-24 Aralık arasındaki süreçte; iletişim konusunda bilinçli davranmak ve dengede kalabilmek çok zor. İlişkilerde zorlanmalar illaki olacaktır. Yine bu dönemde yapılan, özellikle ticari anlaşma ve sözleşmelerde belirsizliklerin olması ve bu durumun işleri daha da karıştırması ve aldanmalara yol açması muhtemel.
          17-24 Aralık arası dönemin bir başka etkisi de, pek çok kişinin inançları konusunda kafasının karışacağı durumların içinde kalabilmesi. Dini inançlarla mistik öğretiler ve negatif dediğimiz spiritüel konuların çok fazla iç içe gireceği bir dönem. Hatta pek çok kişi bu yüzden seyahatlere çıkacak veya araştırmalar yapmak isteyecektir.
          Eğitim açısından baktığımızda, aynı kafa karışıklığının 17-24 Aralık arasında eğitimde de olacağını söylemek mümkün. Bu dönemde çocuklarınızın fazla ders çalışmak ve ödevlerini yapmak istememesi, zihninin hep bir dağınık olması, okuldan kaçmak istemesi gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.
          Neyse ki Merkür Yay süreci sadece 19 gün sürecek. Fazla iyimser ve umursamaz davranmamaya çalışmanızda fayda var bu süreçte.
          Şimdiden herkese kolaylıklar diliyorum.
          Sevgilerimle…
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.