SON DAKİKA
Hava Durumu

Milli Seferberlik

Yazının Giriş Tarihi: 02.01.2017 09:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.01.2017 09:43

Sayın Cumhurbaşkanımız son zamanlarda sürekli olarak milli olmaktan ve milli seferberlikten bahsediyor. Ancak bu devlet kademelerinde ve halkta yeterince yer bulmadı. Ancak bu husus çok önemli olup, Sayın Recep Tayyip Erdoğan çok haklı bir konuda ısrar ediyor.
Türkiye’nin içten ve dıştan karşı karşıya olduğu terör ve diğer tehditler söz konusu olduğunda gerçekten de milli seferlik ilanına ihtiyacı var. Çünkü önümüzdeki dönemde Türkiye’nin söz konusu tehditleri önlemek ve bekasını sağlamak için bütün milli güç unsurlarının koordineli bir şekilde kullanılması mecburiyeti var. Bunun için de milli seferberlik ilanı gerekli. Milletin tümünün desteğine ihtiyaç var. Bütün bunların üstesinden gelmek bütün milli güç unsurlarının aynı hedefe yönlendirilmesi ile mümkün olabilir.
Dolayıyla Türkiye’nin bütün unsurlarıyla odaklanacağı konu karşı karşıya kalınan tehditlerin bertaraf edilmesidir. Bunun için de iç cephenin çok güçlü olmasına ihtiyaç vardır. İç cepheyi zayıflatacak her türlü faaliyetten uzak durmak zorundayız. Yoksa sırtlan sürüsü gibi Türkiye’ye saldıran ve ondan bir parça kopartmaya çalışanların ekmeğine yağ süreriz.
Bu ülkenin vatandaşları olarak şunu iyi anlamamız gerekir. Bizim gidecek başka vatanımız yok. 100 yıldır dış güçlerin oyunlarından yorulduk artık. Bizi ulus olmaktan ayırdılar, böldüler, örf ve adetlerimizden kopardılar, bizi biz yapan değerleri yok ettiler.
Sayın Cumhurbaşkanımız da haklı olarak bunu vurgulamaktadır. Artık kendimize gelmeli ve bizi biz yapan değerlere sarılarak her alan da dünyada söz sahibi olmak için millileşmeli ve seferberlik halinde olmalıyız.
Ayrıca bölgesel işbirliği yapmalıyız. Suriye ile, Irak ile, İran ile ve Rusya ile. Bu kritik dönemi iç cepheyi güçlendirerek ve komşularımızla işbirliği yaparak hasarsız olarak atlatabiliriz. Aksini düşünmek bile istemiyorum.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.