SON DAKİKA
Hava Durumu

MİT’ten nokta operasyon: 6 PKK/KCK’lı terörist etkisiz hale getirildi

MİT tarafından PKK/KCK mensuplarına yönelik gerçekleştirilenoperasyonlarda; Irak/Gare’ de 3, Asos’ta 3 olmak üzere toplam 6 terörist etkisiz hale getirildi. Son dönemde sınır ötesi harekatlarını arttıran MİT, başarılı bir operasyona daha imza attı. MİT, PKK/KCK mensuplarına yönelik gerçekleştirdiği operasyonda Irak/Gare’de 3, Asos’ta 3 olmak üzere toplam 6 teröristi etkisiz hale getirdi. Öte yandan Milli Savunma Bakanlığı

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2022 09:00
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2022 09:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
MİT’ten nokta operasyon: 6 PKK/KCK’lı terörist etkisiz hale getirildi

MİT tarafından PKK/KCK mensuplarına yönelik gerçekleştirilenoperasyonlarda; Irak/Gare’ de 3, Asos’ta 3 olmak üzere toplam 6 terörist etkisiz hale getirildi.

Son dönemde sınır ötesi harekatlarını arttıran MİT, başarılı bir operasyona daha imza attı. MİT, PKK/KCK mensuplarına yönelik gerçekleştirdiği operasyonda Irak/Gare’de 3, Asos’ta 3 olmak üzere toplam 6 teröristi etkisiz hale getirdi. Öte yandan Milli Savunma Bakanlığı tarafından sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgesinde taciz ateşi açan 6 PKK/YPG’li teröristin silahlı kuvvetlerimizce etkisiz hale getirildiği duyuruldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.