SON DAKİKA
Hava Durumu

MSB duyurdu! 7 terörist daha etkisiz

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 5 PKK/YPG’li teröristin, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde ise 2 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından, “Teröristler için ne Suriye’nin ne de Irak’ın kuzeyi güvenli! Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 5 PKK/YPG’li terörist, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde ise 2 PKK’lı

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2022 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2022 10:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
MSB duyurdu! 7 terörist daha etkisiz
Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 5 PKK/YPG’li teröristin, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde ise 2 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından, “Teröristler için ne Suriye’nin ne de Irak’ın kuzeyi güvenli! Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 5 PKK/YPG’li terörist, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde ise 2 PKK’lı terörist Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi” paylaşımında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.