SON DAKİKA
Hava Durumu

Oktay Yılmaz “Hizmet ekibi sahada”

Yazının Giriş Tarihi: 04.05.2020 22:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.05.2020 22:50

Herkesin eve kapanmak zorunda olduğu şu günler,film şeridi gibi akıp gidiyor gözümüzün önünden..
Bir parça ekmek kazanabilmek için uğraş veren insanlar şimdi evlerinden çıkamıyor. Bu yaşananlar bazılarını hayata bile küstürebilir.
Küstürmemeli
Unutmayalım ki bizim bu dünya’da hayata başlamamızın bir gayesi bir amacı vardır.
Yaşananlardan ders çıkarıp mücadelemizi sürdürmek,başarı şansımızı mutlaka arttıracaktır.
Kaderciliğe sığınmakta çözüm değil.
Bir anlamda, içinde bulunduğumuz durum,bizim yaşama olan inancımızı daha da arttıracaktır.Birileri içeride oturup günlerin geçmesi beklerken,birileri de evden çıkamayan insanların ihtiyaçlarını karşılamak için var gücüyle çalışıyor.
Korona günleri olarak hafızalarda yerini alan Pandemi sürecini Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’la konuştum..
5 bin aileye gıda yardımı ve her gün bin kişiye sıcak yemek verilen İlçede günlük 10 bin maske üretilerek halka ücretsiz olarak dağıtılıyor.Cadde ve sokakların dezenfektanla yıkandığı ilçede Perşembe günü Pazar alanlarında metro istasyonlarından ve kalabalık ortamlarda 25 bin maske dağıtımı hedefleniyor.
İlçede sosyal mesafenin korunması anlamında tedbirler alındığını ifade eden Başkan Oktay Yılmaz, ihtiyaç sahibi bin civarında çocuğa bayram dolayısıyla kıyafet dağıtılacağını söyledi.
Başkan Yılmaz,Belediye ye ait oteli,sağlık çalışanlarına tahsis ettiklerini sözlerine eklerken,süreci farklı noktalarda değerlendirmeyi sürdürdüklerini söyledi.Bozuk kaldırımlar,yol asfalt çalışmaları ve parklarda ki eksiklikler belirlenerek tamamlanıyor.Adeta seferberlik ilan edilmiş..
Yine Belediye ye ait 4441602 çağrı merkezi ve Belediyeye ait sosyal hesaplardan gelen talepler sosyal ekipler tarafından gideriliyor.Salgın sürecinde birleri evde kalmak zorunda bırakılırken,rutin işlerin yürümesini sağlamak amacıyla sosyal mesafe korunarak meclis toplantısı yapıldı..
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş başta olmak üzere ilçe Belediyelerinin gayretlerini görünce şunu ifade etmek istiyorum;
Herkes kolları sıvamış..
Tüm ekipler sahada insanlara dermen olmaya çalışıyor.
Hiç kimseyi ötekileştirmeden,insan ayrımı yapmadan,gelen tüm talepler değerlendiriliyor.
Çamur siyasetine,kulaklarını tıkamış Ak Partinin Belediye Başkanları.Ak Partinin bir dava partisi olduğunu bilinciyle mücadele veriyorlar.Gayret sarf ediyorlar.Her defasında kucaklaşmanın,sevginin ne kadar önemli olduğunu insanlara gösteriyorlar..
Bugün onu görüyoruz…
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.