SON DAKİKA
Hava Durumu

PALLAS YAY GEÇİŞİ VE ETKİLERİ

Merhabalar; Bilgeliği ve stratejik becerisinin yanı sıra, şifacılığıyla da ünlü olan mitolojik karakter Athena Pallas’tan ismini alan, yaratıcılığımızın ve analitik zekamızın nasıl çalıştığını gösteren astreoid Pallas; 8 Kasım günü Yay burcuna geçecek ve 18 Ocak’a kadar da Yay burcunda kalacak. Tüm geçiş boyunca, gerçeğin ve doğruluğun peşinde olma nedeniyle; spiritüel konulara fazlasıyla eğilme, hatta bu

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2019 08:53
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2019 08:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Merhabalar;
Bilgeliği ve stratejik becerisinin yanı sıra, şifacılığıyla da ünlü olan mitolojik karakter Athena Pallas’tan ismini alan, yaratıcılığımızın ve analitik zekamızın nasıl çalıştığını gösteren astreoid Pallas; 8 Kasım günü Yay burcuna geçecek ve 18 Ocak’a kadar da Yay burcunda kalacak.
Tüm geçiş boyunca, gerçeğin ve doğruluğun peşinde olma nedeniyle; spiritüel konulara fazlasıyla eğilme, hatta bu konuları takıntı haline getirme gündeme gelecektir. 24-18 Ocak arasındaki süreçte; pek çok kişinin çevresindekilere, ahlak ve erdem nutukları attığını duyabiliriz. Aslında bu erdem nıutuklarını altında, diğer insanlara üstünlük taslamaya çalışma söz konusu olabilir.
Tüm geçiş boyunca, gerçek ve doğruluğun peşinde olma isteğiyle; diğer insanların iyiliği ve değişmesi için spiritüel gerçekleri kullanmaya çalışan ve manipülatif davranışlara girerek hayatın asıl sorumluluklarından kaçmaya çalışan kişilerin sayısında artış olması muhtemeldir.
Bu dönem boyunca gökyüzündeki diğer görünümlerle beraber bu görünüm, pek çok kişinin; kendisini rehber veya spiritüel guru ilan eden pek çok kişiye kapılmasına, hatta kendisini ona adamasına da sebep olabilir. Özellikle 17-29 Aralık ve 1-18 Ocak arasında, bu tip durumlar aşırı artarak, spiritüel olduğunu ilan eden kişiler, çevrelerine topladıkları kişiler üzerinden haksız kazançlar elde edebilirler.
1-18 Ocak arasında, gerçek maneviyatı bulmak; pek çok kişi için oldukça zor olacak olup; sezgileri ve spiritüalitesine fazla güvenmek, ama sezgisel gelen bilgileri ayıklamakta zorluk çekmek gibi durumlar söz konusu olabilir.
Pallas Yay normalde oldukça güzel bir yerleşim. Ancak tüm geçiş boyunca hiçbir düzgün açısı yok. Bu sebeple, insanları gerçeği ve doğruluğu bulmak yerine, manipülasyona ve spiritüel yanlışlara götürme ihtimali oldukça yüksek olacak.
Her zaman söylediğim gibi; ortalık bulanık ve sisliyse, mantık ve zeka daha da öne çıkar. Böyle bir dönemde her yapacağınız hareketi akıl ve mantık süzgecinden geçirerek davranmaya çalışın. Asıl farkındalık budur zaten.
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.