SON DAKİKA
Hava Durumu

PLÜTON RETROSU ve ETKİLERİ

25 Nisan Cumartesi günü Plüton Oğlak burcuna retroya girdi ve 5 Ekim’e kadar da retro yapacak.   Güç ile ilgili bir gezegen olan Plüton’un retro yapması, elbette retro etkisini Oğlak burcu sembolikleri üzerinden getirecektir. Yani; insanların birbirleriyle statü ve kariyer üzerinden güç gösterilerine girmektense, statü ve kariyer konusunda kendilerini kendilerine ispatlamaya giriştiği bir dönem olacaktır.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2020 22:36
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2020 22:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

25 Nisan Cumartesi günü Plüton Oğlak burcuna retroya girdi ve 5 Ekim’e kadar da retro yapacak.
 
Güç ile ilgili bir gezegen olan Plüton’un retro yapması, elbette retro etkisini Oğlak burcu sembolikleri üzerinden getirecektir. Yani; insanların birbirleriyle statü ve kariyer üzerinden güç gösterilerine girmektense, statü ve kariyer konusunda kendilerini kendilerine ispatlamaya giriştiği bir dönem olacaktır. Plüton retrosu boyunca insanlar düşüncelerini gizlemeyi ve yanlız kalmayı tercih edecektir.
 
Bu yıl yaşadığımız Plüton retrosunun özel bir durumu var. Çünkü Plüton’a eşlik eden bir Jüpiter de var işin içinde. Bu etki ama azalarak, ama kesinleşerek, 5 Ekim’de Plüton retrosu bitene kadar bir şekilde devrede olacak.
 
25 Nisan – 14 Mayıs ve 14 Eylül – 5 Ekim arası; statü ve kariyer sahibi olup da gücü elinde bulunduran kişilerin eskisi kadar birbirleriyle rekabet içinde olamadığını, hatta eskisi kadar güçlü olamadığını görebiliriz. Dünya çapında, yönetsel kademede pek çok kişi ve şirketin; eskisi kadar güçlü olmadığını ve rekabet edemediğini göreceğimiz bir dönem olacaktır.
 
14 Mayıs – 13 Eylül arası: Artık Corona virüs sürecinin biteceğine inandığım bu dönemde; şimdiden başlayan global ekonomik sıkıntıların iyice artacağını düşünüyorum. Bu sebeple; pek çok kişinin, hatta kariyerinin zirvesinde pek çok kişinin konumunu kaybettiğini duyacağız gibi görünüyor. Aynı durum, gücünün zirvesinde olan şirketlerin güç ve statü kaybetmesi, yerlerini başka kişilerin ve şirketlerin alması şeklinde kendini gösterecektir. Bence bu dönem tamamen bir karma ödeme dönemi Herhangi bir konuda gücü ve otoriteyi haksız bir şekilde elde etmiş veya otoritesi altındaki kişilere haksızlık etmiş olan herkesin bedel ödeyeceği bir dönem.
 
Eğer astrolojik haritanızda Plüton’unuz retroysa ve otorite tarafından haksızlığa uğrayan kişi sizseniz, özellikle 14 Mayıs – 13 Eylül arasında dönemde; gücünüzü göstermenize engel olan durumların ortadan kalkması ile beraber gücünüzü göstermeniz için fırsatlar yakalayabilir ve düşen otoritenin yerini almak için fırsatlar yakalayabilirsiniz.
 
Tabi astrolojik haritanız da buna izin veriyorsa…
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.