SON DAKİKA
Hava Durumu

SATÜRN RETROSU ve ETKİLERİ

İş yoğunluğumdan bir türlü yazısını yazamadığım Satürn retrosu, 10 Mayıs Pazar günü Satürn’ün durağan pozisyona girmesi ve 2 gün sonra da gerilemesiyle beraber başlamış oldu. 30 Eylül’e kadar da retro Satürn etkisinde kalacağız. Satürn retro süreci; 2019 Eylül’ünden beri yaşadığımız ne varsa bunları durup düşünmemiz için önümüze getiren, ayrıca başkalarına yaşattıklarımız varsa bunların bedelini ödeyeceğimiz

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2020 22:18
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2020 22:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

İş yoğunluğumdan bir türlü yazısını yazamadığım Satürn retrosu, 10 Mayıs Pazar günü Satürn’ün durağan pozisyona girmesi ve 2 gün sonra da gerilemesiyle beraber başlamış oldu. 30 Eylül’e kadar da retro Satürn etkisinde kalacağız.
Satürn retro süreci; 2019 Eylül’ünden beri yaşadığımız ne varsa bunları durup düşünmemiz için önümüze getiren, ayrıca başkalarına yaşattıklarımız varsa bunların bedelini ödeyeceğimiz bir dönem hepimiz için.
Genel olarak 10 Mayıs – 1 Temmuz arasında; mantıksal yaklaşımların ve hümanizmanın yerini despotluğun alacağı, hayattaki dileklerin ve isteklerin gerçekleşmeyebileceği, başarı ve verimliliğin de söz konusu olmayabileceği söylenebilir. 1 Temmuz – 30 Eylül arasında, maddi konulara bağımlı yaklaşımların ve menfaatçiliğin beklenen statüyü getirmemesi; hatta 1 Temmuz – 15 Ağustos arasında, elde var olan maddi güç ve statünün de kaybedilmesi gibi durumlar meydana gelebilir.
Sıkı durun! Şimdi size Satürn retrosuna ilişkin çok ciddi bir kehanet yapacağım…
Aslında bu kehaneti, geçen yıl, 21 Ocak 2019 Ay tutulmasını anlatırken yapmıştım. Bu etkiyi hemen göremeyiz, 1-1,5 yıla kadar etkisi görürüz demiştimRetro Satürn, 21 Ocak 2019’daki Ay tutulmasını 1 Haziran-1 Temmuz 2020 tarihleri arasında tetikleyecek ve o videoda yaptığım kehanetlerin gerçekleşeceği zaman da işte bu tarih aralığı olacak.
Corona etkisi, 21 Ocak 2019’daki Ay tutulmasının tetikleneceği 1 Haziran – 1 Temmuz arasındaki süreçte büyük oranda azalmış da olacaktır. Ülkeler arasındaki gizli düşmanlıkların, geri planda yapılan gizli anlaşmaların bir şekilde ortaya çıkmasıyla beraber; birbirine bilendiği halde Corona yüzünden restleşemeyen dünya liderlerinin, özellikle 18 Haziran sonrasında, ateşli silahlarını birbirlerine karşı kullanmak isteyeceklerine inanıyorum. Belki de Corona’nın niye bir pandemi halini aldığına dair gerçeklerin ortaya çıkması da bunun ana sebebi de olabilir ve savaşa kadar gidebilir bu iş.
Özellikle Rusya, Kuzey Kore ve Çin’in bu restleşmenin içinde bir şekilde olacağını düşünüyorum. Geçenlerde yazdığım bir yazıda Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un’a karşı dikkat etmek gerekli demiştim. Nitekim, Rusya ve Putin konusunda da defalarca uyarılarda bulunmuştum.
Yine 21 Ocak 2019’daki Ay tutulmasının, 1 Temmuz – 15 Ağustos arasındaki özel bazı gökyüzü görünümleri ve Satürn retrosunun da etkisiyle tetiklenmesi sebebiyle; bazı dünya ülkeleri ve liderleri ciddi bir statü kaybı yaşayabilirler. Bu statü kaybı, hastalık ya da ölüm yoluyla da gelebilir. Yani önemli bir dünya lideri ile ilgili olarak, 18 Haziran sonrasında hastalık ya da ölüm haberi alabiliriz.
2020 yılında ekonomiden sınıfta kalacağımızı biliyorduk. Ancak; ne Corona, ne de bu tip bir savaş vurgusu kimsenin aklından geçmiyordu. Corona pandemisi global ekonomiyi iyice alt üst etti. Ülkeler arası bir restleşme ya da savaş, global ekonomiyi tam anlamıyla bir felç haline getirecektir. Dünya ve insanlık, hatalarının bedelini sırayla ödediği zamanlarda.
Ancak şahsi haritalarınıza göre bu durum geçerli olmayabilir. Global konulardan elbette etkilenirsiniz, ancak bedel ödemeniz gereken hatalar yapmadıysanız; geçmişteki sıkıntılarınızı çözmek için Satürn retrosundan fayda bile görebilirsiniz. Ancak hatalarınız fazlaysa, gökyüzü size bedeller ödetebilir.
 
Oturup bir düşünün bakalım. Son birkaç yıldır ne yaşadınız ve ne yaşattınız? Satürn retrosundan nasıl etkileneceğinizi de anlarsınız böylece.
Farkındalıkla ve sevgiyle…
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.