SON DAKİKA
Hava Durumu

Seçim

Yazının Giriş Tarihi: 16.03.2017 09:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.03.2017 09:43

Nisan ayında yapılacak olan referandum için EVET ya da HAYIR yönde çalışmalar başlamış durumda.

Millet karar verecek ve herkes tarafından sonuca saygı gösterilecektir. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın.

Ülke olarak seçimler hep sükûnet içerisinde geçmiştir. Elbette öncesinde bir takım sertleşmeler ve atışmalar olsa da seçim sonrasında çıkan sonuca herkes rıza göstermiştir.

Bu referandumunun ölçeği sadece ülke sınırları içerisinde değil, ülke dışında da yaşanan birtakım olaylarla dünya gündeminde yer almaktadır.

Yurtdışında oy kullanacak vatandaşlarımızla buluşmak üzere Almanya ve Hollanda da yaşanan krizler, seçim sonucunun ne derece önemli olduğunu göstermektedir. Oysaki gurbetçi vatandaşlarla bir araya gelmek, hasbıhal etmek, niçin oy kullanılmasını anlatılmasının kime ne zararı var. Var ama. Batı işte budur. İşine gelmeyince babasını bile tanımaz. Menfaatine uygun olmayan hiçbir riskin altına girmez.

Bu bir gerçek ki, medyanın ve iletişim cağının son derece hızlı oluşundan atık olayları saniye saniye seyretmekteyiz. Sosyal medya sayesinde yapılan tüm çirkinlikleri dünya ile paylaşıldığı için saklı hiçbir şey kalmamaktadır.

Batının dünyaya empoze ettiği tüm söylemleri ilk önce kendi yaşamalıdır. İkiyüzlülüğü gün yüzüne çıktı artık. Ne yapsalar boş. Herkes tarafından kanaat o ki, güçlü bir Türkiye görmek istemiyorlar. Hastalıklı halin devam etmesini, kendi içlerinde boğuşan, gücünü içeride harcayan, başını kaldırmayan, dertli, sorunlu, terörden bir türlü kurtulamayan, ekonomisi berbat, huzursuz bir ülke olarak karşılarında görmek istiyorlar. Kusura bakmayın artık o devir kapandı.

Bu ülke çok çile ve bedel ödedi ve ödüyor.İnşallah artık güzel günler göreceğiz.Allahın izniyle.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.