SON DAKİKA
Hava Durumu

Son hafta

Yazının Giriş Tarihi: 26.03.2019 09:20
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.03.2019 09:20

31 Mart yerel seçimler için son haftaya girmiş bulunmaktayız.
Siyasi Parti Belediye Başkan Adayları, Meclis Üyesi Adayları ve Muhtarlar bu güne kadar gerek yaptıkları ve gerekse yapacaklarını anlatmak için oy verecek kişilerle sık sık buluşuyorlar. Ofis açılışları, çarşı Pazar turları, kahvaltılar, düğün- dernek katılımları vs. Son sözü halk söyleyecek.
Kime sorsam Belediye Başkanlığı bizde diyor. Her adayın gönlünde doğal olarak Başkanlık makamında oturmak vardır. Gel gör ki makamların geçici, yapılan hizmetlerin kalıcı olduğu şuurunda olan Adayların vatandaş tarafından karşılığı vardır.
Bursa da Akparti Belediyeciliğinde yapılan hizmet ve yatırımlar elle tutulur gözle görülür bir vaziyettedir. Eksikleri yok mu? Mutlaka vardır. Yapılanları terazinin bir tarafına eksikliklerini terazinin diğer tarafına konulsa ağır basan tarafına göre başarılı yada başarısız olarak görmeliyiz. Bursa da eksikliklere rağmen yapılanlar tarafı ağır basmaktadır.
31 Mart yerel seçimleriyle şayet yeniden Akparti Belediyeciliği devam ederse eksikliklerin tamamlanacağı kanaatindeyim. Sonuçlar şimdiden hayırlı olsun.
***
Renkli kişiliyle tanınan, mahallesi tarafından sevilen, çözüm odaklı çalışan, yıllardır kendisini şahsen tanıdığım aile dostumuz olan Ali Osman IŞIK ağabeyimiz Kayhan Mahallesinden Muhtar Adayı olarak seçim çalışmalarını çok yönlü yürüttüğü haberini aldım. Gece gündüz telefonu açık olup 24 saat kendisine ulaşabilirsiniz. Tam bir hizmet eri olup Muhtar Adaylığında başarılar diliyorum. Onunla Kayhan Mahallesinin çehresi değişeceğine inancım tamdır. Hayırlı olsun. mehmetaliakcaseven@gmail.com
 
 
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.