SON DAKİKA
Hava Durumu

Sosyal Medya Virüsleri

Değerli Okurlar.. Tüm dünya’yı etkisi altına alana corona virüs salgını nedeniyle zor günler yaşıyoruz. Tüm dünya’da olduğu gibi ülkemizde’de sağlık ordusunun neferleri canla başla çalışmakta.. Hepsine ayrı ayrı minnetarız. Bu süreçte zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamamız ve kurallara uymamız gerektiğinin bilincinde olmamız hayati önem taşımakta. Evimizde otururken bu salgının bize bazı dersler verdiğini de düşünebiliriz belki..

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2020 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2020 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Değerli Okurlar..
Tüm dünya’yı etkisi altına alana corona virüs salgını nedeniyle zor günler yaşıyoruz. Tüm dünya’da olduğu gibi ülkemizde’de sağlık ordusunun neferleri canla başla çalışmakta..
Hepsine ayrı ayrı minnetarız. Bu süreçte zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamamız ve kurallara uymamız gerektiğinin bilincinde olmamız hayati önem taşımakta. Evimizde otururken bu salgının bize bazı dersler verdiğini de düşünebiliriz belki..
Kişisel hırsların, çok önemli sanılan hedeflerin aslında ne kadar anlamsız olduğunu idrak edebiliriz. Herşeyin başı gerçekten sağlıkmış deyip bunu özümseyebiliriz. İnsanların acısını paylaşmayı, en azından acılarına saygı duymayı öğrenebiliriz.
Yapabilirmiyiz?
Bilmiyorum..
Bilmememin bir nedeni var.
İki gün önce dokuz yaşında bir evlat melek oldu. Sevimli yüzü, annesiyle olan görüntüleri insan olan herkesin yüreğini dağladı.Darmadağın etti. Hayatımda hiç görmediğim bir yavru için ben bu kadar kahrolduysam kim bilir Anne ne haldedir diye düşünmekten kendimi alamadım.
Ama maalesef acılı annenin yüreğini daha da acıtmak için vicdansız, insanlıktan nasibini alamamış sosyal medya virüsleri çoktan işbaşındaydılar.
Hayatları boyunca mutlu olamamış, umutları tükenmiş, kaybedecek hiçbir şeyi kalmamış bu virüsler; yaralı anne’ye vurdular, vurdular..
Corona virüs alınan tedbirlerle, bulunacak bir aşıyla ıslah olur ama sosyal medya virüsleri nasıl ıslah olacak. Tek tesellim sosyal medya virüslerine karşı yakında ağır yaptırımların olacağıdır.
Kalın sağlıcakla.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.