SON DAKİKA
Hava Durumu

Terazi dolunayı ve etkileri

Bugün Bursa saatiyle 00:34’te, Terazi burcunda bir dolunay meydana geldi. Etkilerini önümüzdeki 1 hafta boyunca hissedeceğimiz dolunayla beraber, toplumda statüsü ile ön plana çıkmış kişilerin (iş adamları, politikacılar gibi) sağlığıyla ilgili olumsuz haberler alabiliriz. Bu dolunayda; pek çok kişi için kariyer, statü ve toplum önünde olma ile isteği ile, aile yuva arasında kalınacak durumlar söz

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2020 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2020 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Bugün Bursa saatiyle 00:34’te, Terazi burcunda bir dolunay meydana geldi.
Etkilerini önümüzdeki 1 hafta boyunca hissedeceğimiz dolunayla beraber, toplumda statüsü ile ön plana çıkmış kişilerin (iş adamları, politikacılar gibi) sağlığıyla ilgili olumsuz haberler alabiliriz.
Bu dolunayda; pek çok kişi için kariyer, statü ve toplum önünde olma ile isteği ile, aile yuva arasında kalınacak durumlar söz konusu. Corona krizi yüzünden herkes evlere tıkılmış halde. Göz önüne çıkma ve iş yapmak herkesin gündeminde olsa da, ailesinin sağlığı ve güvenliği için mecburen evde kalıyor herkes.
Bu zoraki durumun, bireysel gelirleri nasıl bir kriz haline soktuğu da dolunay anı haritasından görülebiliyor. Çoğu kişinin bütçesindeki sıkıntılar da devam edecek gibi görünüyor. Dolunaya göre; Corona salgını daha devam edeceği için, bir süre daha evde kalmak zorundayız ve insanlarla sosyalleşmemiz söz konusu değil henüz. En azından 23 Nisan’daki yeniaya kadar.
Dolunayla beraber; parasal sıkıntıları yüzünden ciddi anlamda sefalet çeken pek çok kişinin, insani sosyal haklarını elde etmek ve ailesinin güvenliğini sağlamak adına sokağa çıkması ve yağmalama olaylarına karışması söz konusu olabilir tüm dünya çapında. Özellikle dolunayın oldukça etkili olduğu 8-9-10 Nisan’da da bu etki devam edecek. Hatta 15 Nisan’a kadar bu etkin bu görünüm.
Evet sosyal haklarının peşinde düşmek herkesin hakkı. Ama bunun için yağmalama yapmak gerekmiyor. Zaten dolunaya göre; fevri hareketler yerine dengede kalabilen, ben yerine biz bilinciyle hareket edebilen ve inançlı olmayı başarabilenler, bu sıkıntıları günleri daha kolay atlatabilecekler gibi görünüyor.
Lütfen bu zorlu günlerde; merhametimizi ve insanlığımızı unutmadan, biz bilinci içinde davranmaya çalışalım.
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.