SON DAKİKA
Hava Durumu

TERAZİ YENİAYININ ETKİLERİ

Bursa saatiyle 22:31’de Terazi burcunda bir yeniay meydana gelecek. Yeniay anında Yengeç burcu yükseliyor. Yeniay bence en çok evlilikleri ve spekülatif yatırımlarla elde edilen gelirleri etkileyecek. Pek çok kişi, spekülatif yatırımlar yoluyla elde ettiği gelir artışlarına ve de gökyüzünün cinselliğe davet ettiren etkisine istinaden; körlemesine yeni aşklara yelken açmak isteyebilir veya mevcut ilişkisini evlilikle taçlandırmak

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2020 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2020 10:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Bursa saatiyle 22:31’de Terazi burcunda bir yeniay meydana gelecek. Yeniay anında Yengeç burcu yükseliyor.
Yeniay bence en çok evlilikleri ve spekülatif yatırımlarla elde edilen gelirleri etkileyecek. Pek çok kişi, spekülatif yatırımlar yoluyla elde ettiği gelir artışlarına ve de gökyüzünün cinselliğe davet ettiren etkisine istinaden; körlemesine yeni aşklara yelken açmak isteyebilir veya mevcut ilişkisini evlilikle taçlandırmak isteğinde olabilir. Özellikle yükselen İkizler, bunu en çok yapmak isteyenler olacaklar.
Ama şunu tekrar hatırlamak lazım ki, bu aralar evlenmek için uygun bir dönem değil. Ayrıca; zaten evli, ama artan libidosuyla yeni aşklara yelken açma isteğinde olan kişilerin evliliğini yıkma tehlikesi var yeniayda. “Para bende, benim dediğim olur, istediğimi yaparım” tarzı bir yaklaşım evlilikleri, 31 Ekim’deki dolunaya kadar sıkıntıya uğratabilir. Özellikle yükselen Koç’ların buna çok dikkat etmesi gerekiyor.
Yeniaydaki önemli etkilerden biri de mevcut konumunu ve statüsünü sağlamlaştırmak isteyen pek çok yönetici veya iş yeri sahibinin spekülatif yatırımlar yapmayı seçmeyi ve/veya garantici yeni anlaşma ve ortaklıklara girme isteğini körüklüyor olması. Bence bu yeniayın etkisiyle, Ekim ayı sonuna kadar pek çok şirket birleşmesi veya ortaklığı haberi alacağız.
Ama, yapılması planlanan anlaşmalarda taraflar arasında veya ortaklar arasında, birbirinin arkasından iş çevirme gibi durumlar olabilir ve de ortaklık ve anlaşmaların akıbeti belirsizliğe sürüklenebilir. Yani iş kurmak, ortaklık yapmak veya yeni atılımlar yapmak için de doğru bir zaman değil.
Yeniayın spekülatif yatırımlar konusunda verdiği bunca şansa ve kazanıma rağmen, şirket ve/veya bireysel yatırımcıların, spekülatif yatırımlardan elde edilmesi muhtemel gelirlerine çok fazla güvenmemesi gerektiğini de ayrıca belirtmek istiyorum.
Biliyorsunuz ki; yeniayın etkisini 15 gün kadar hissedeceğiz. Dolayısıyla ekonomi yönetimi konusunda alınacak bazı tedbirlerden kaynaklı olarak; özellikle 20 Ekim sonrasında spekülatif yatırımlarla ilgili sınırlama ve vergilendirme benzeri uygulamalara gidilebilir hükümet kanadında.
Özellikle 20 Ekim sonrasında artacak olan aşırı maddiyatçılık ve fırsatçılık etkisine kapılıp, yıl sonuna kadar maddi düzeninizi bozacak aceleci atılımlardan uzak durmanızda fayda var.
NOT: Şirketlerin de aynı insanlar gibi astrolojik haritaları vardır. Şirketiniz için ortaklık ya da yatırım yapmak isteğindeyseniz; bir finans uzmanına danışmanızın yanı sıra, astrolojik danışmanlık hizmeti almanızda fayda var. Bu konuda ben de çalışmalar yapmaktayım. İsteyenlere yardımcı olabilirim.
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.