SON DAKİKA
Hava Durumu

Terörizm

Yazının Giriş Tarihi: 24.12.2016 13:22
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.12.2016 13:22

Bu lanetli kavram dünya üzerinde kendisini her alanda göstermektedir. Korku salma, yıldırma, baskı uygulama gibi yöntemlerle insanların can ve mal kayıplarına sebebiyet vermektedirler. Gurup ve toplu olarak hareket etseler bile bireysel eylemlerle de ses getirmeye çalışmaktadırlar.
Sevgili okurlarım, sizlerden birkaç hafta uzak kaldığım günler içerisinde ülkemizde bazı terör eylemlerine şahit olduk. Üzülerek ifade etmekteyim ki onlarca şehit vermiş bulunmaktayız.
Adı ne olursa olsun bu tür eylemleri düzenleyenler lanetli bir yapıdır. Bilhassa ülkemizin içerisinde faaliyet gösterme alanı bulan bu yapıların, içeride ve dışarıda destekçilerin yer, yol, yöntem göstermek suretiyle bir takım bombalı eylemleri gerçekleştirmektedirler. Bunlara yardım ve yataklık yapanların içlerimizde hala bulunmaları tehdit’in vahametini görmek zorundayız.
En son yaşanan Rus elçisine karşı aktif görevde olan silahlı memur tarafından işlenen kalleşçe saldırının izahı en zorudur. Terörizm de her daim bir maşa veya taşeron denilen teröristler mutlaka vardır. Sistemin işleyişi böyle süregelmiştir. Dünya devletlerinin savaşları günümüzde cephe ile olmayıp bu tür maşalar ile kendileri perde arkasında kalmak suretiyle, karşı ülkelerin ekonomik ve siyasal tahriplere yol açtırmaya çalışmaktadırlar. Saldırganları eğitmek, beslemek ve zamanı gelince ihale vermek bu “terör gurupların arkasında kim var” sorusunun cevabını bulmaya yardımcı olmaktadır.
Anlaşılan o ki ülkemiz her türlü terör örgütlerinin saldırısına alenen maruz kaldığını görmekteyiz. Millet, feraseti sayesinde bu yapılmak istenenleri görüp oyuna gelmemelidir. Aksi takdirde huzurumuz hiç kalmayacaktır.
 
 
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.