SON DAKİKA
Hava Durumu

Teşkilat değişimi

Yazının Giriş Tarihi: 20.05.2017 10:20
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.05.2017 10:20

Değişim, ilk bakışta başarısızlık olarak akıllara gelse de oysaki biz bu değişimi bayrak yarışı olarak düşünmemiz gerektiğini söyleyenlerle mutlaka karşılaşmışsınızdır.
Siz isterseniz adına bayrak yarışı, kan değişimi, yüz değişimi, yıpranma, işlerinin yoğunluğundan dolayı vs. ne derseniz deyin 21 Mayıs itibariyle Ak parti de teşkilatlarda bir değişim beklenmektedir.
Ya da beklenti o yöndedir.
Nisan ayındaki referandum sonuçları bizlere bu kadro ve teşkilat yapısıyla 2019 yılındaki seçim için Ak parti umut vermediğini gösterdi. Her yönetici kendisini ve ekibini başarılı görmesi gayet normaldir. Sorun ise başarı kime göre, neye göre, ölçünün başladığı yer nereden o önemlidir.
Yeni bir heyecan, yeni bir hareket, yeni bir motivasyon, yeni bir kucaklama, yeniden gelecek için kolları sıvama, siyasi partiler için gerek iç yapısıyla ve gerekse kimlerle daha hızlı koşarız noktasında son derece önemlidir.
Bursa İl Başkanı hakkında aylarca ha gitti ha gidecek diye diye bu günlere kadar gelmiş bulunmaktayız.
Artık konuşulan ise “Cemalettin Başkanın işi 21 Mayıs tan sonraya kaldı” olmaktadır. Ortak düşünce Bursa İl başkanının değişeceği noktasındadır.
Ya değişmez ise?
Bekleyip göreceğiz.
Peki değişecek varsayarsak gelecek yeni Başkanla ne değişecek?
Neyin değişmesini bekliyorsunuz?
Kısa zamanda gözle görülür bir değişiklik olacak mı? Gibi soruların cevabını bulmaya çalışacağız. Az zamanda çok işleri başarmak için iyi bir kadro kurmakla olacaktır. Çoğu partililer açık olarak dile getirmeye çekinse bile kapalı kapılar arkasında değişim istediklerini söylüyorlar.
Kolay gelsin Genel Merkez.
 
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.