SON DAKİKA
Hava Durumu

Trafik tedbirleri

Yazının Giriş Tarihi: 29.08.2017 09:24
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.08.2017 09:24

Bayram tatilinin on gün olması sebebiyle şehirlerarası yollardaki yoğunluk gözle görülür derecede arttı. Tatil süresinin uzunluğu eş, dost ve akraba ziyaretleri ve bilhassa Bayram sevincini hep birlikte yaşamak isteyenler için bir fırsat oldu.

Her sene yapılan uyarılara rağmen onlarca kaza meydana gelmektedir.

Bu kazaların başlıca sebepleri olarak aşırı hız, dikkatsizlik ve uykusuz araç kullanmak olduğunu artık ezberlemiş durumdayız. Günler öncesinden yazılı ve görsel medyada kamu spotları ve duyurular yapıldığı halde direksiyon başına geçince tüm yapılan ikazları niçin unutuyoruz. Herhangi bir trafik kazasında en mutlu bayram günleri ailelere zehir olmakta, yuvalar dağılmakta, maddi ve manevi kayıplar oluşmaktadır.

Lütfen ama lütfen trafikte kurallara uyalım. Aracımızın modeli ve markası ne olursa olsun ona tam güvenmeyelim. Acele etmeyelim. Çünkü bir anlık dalgınlık sevdiklerimize bir ömür boyu gözyaşı bırakır. Emniyet kemerlerini mutlaka kullanalım. Bilhassa araç kullanırken bir elimizde telefonda olmasın. Uzun yola gidecekler için araç bakımları tam olmalıdır. En ufak bir arıza yolda başınıza büyük iş çıkarabilir. Tüm tedbirler alınarak, yolculuk boyunca ışık ve ikazlı levhalara dikkat edildiği, hız limitlerine uyulduğu sürece emniyetli araç kullanmış oluruz. Emniyetli araç kullanma bizleri kaza yapmamızı engelleyecektir. Sizlerden ricam tüm Trafik kurallarına uyalım.

Şimdiden Kurban Bayramınızı tebrik ederim.

Bayramdan sonra nasipse tekrar görüşmek üzere kısa bir ara.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.