SON DAKİKA
Hava Durumu

TTB Başkanı Fincancı hakkında iddianame hazırlandı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, TTB Başkanı Fincancı hakkında, iddianame hazırladı. Savcılık, Fincancı’nın ‘terör örgütü propagandası yapmak’ suçundan 7 yıl 6 aya kadar hapsini talep etti. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Türk Tabipler Birliği (TTB) Başkanı Rasime Şebnem Korur hakkında iddianame hazırladı. Savcılık başkan Fincancı’nın ‘terör propagandası yapmak’ suçundan 7 yıl 6 aya kadar hapsini talep etti. Fincancı, ifadesinde

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2022 08:59
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2022 08:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
TTB Başkanı Fincancı hakkında iddianame hazırlandı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, TTB Başkanı Fincancı hakkında, iddianame hazırladı. Savcılık, Fincancı’nın ‘terör örgütü propagandası yapmak’ suçundan 7 yıl 6 aya kadar hapsini talep etti.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Türk Tabipler Birliği (TTB) Başkanı Rasime Şebnem Korur hakkında iddianame hazırladı. Savcılık başkan Fincancı’nın ‘terör propagandası yapmak’ suçundan 7 yıl 6 aya kadar hapsini talep etti.
Fincancı, ifadesinde suçlamaları reddederek, canlı yayına katıldığı televizyon kanalının terör örgütü PKK ile bağlantısını bilmediğini, kimyasal, toksik ve zehirli gazlarla ilgili yorumunun ise bir ön değerlendirme olduğunu aktarmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.