SON DAKİKA
Hava Durumu

URANÜS RETROSU ve ETKİLERİ

Marjinal ve ani değişim dönüşümlerin temsilcisi olan Uranüs, 7 Mart 2019’da tam olarak Boğa burcuna geçişini gerçekleştirmiş ve Ağustos-Kasım ayları arasında retro yapmıştı. 2020 yılının Uranüs retrosu da yine Ağustos ayına denk gelecek. 14 sabahı itibariyle 16 Ağustos sabahına kadar durağan pozisyonda kaldıktan sonra; 15 Ocak 2021 tarihine adar gerileme yapacak gökyüzünde. Yani geçen yılkı

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2020 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2020 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Marjinal ve ani değişim dönüşümlerin temsilcisi olan Uranüs, 7 Mart 2019’da tam olarak Boğa burcuna geçişini gerçekleştirmiş ve Ağustos-Kasım ayları arasında retro yapmıştı.
2020 yılının Uranüs retrosu da yine Ağustos ayına denk gelecek. 14 sabahı itibariyle 16 Ağustos sabahına kadar durağan pozisyonda kaldıktan sonra; 15 Ocak 2021 tarihine adar gerileme yapacak gökyüzünde. Yani geçen yılkı Uranüs retrosundan çok daha uzun bir dönem bu yılki Uranüs retrosu.
Gökyüzünde zaten retro yapmakta olan çok fazla gezegen olduğu için, zaten yaklaşık Mayıs ayından beri geçmişte yapılmış şahsi veya kollektif hataların bedelini zaten ödetiyor tüm insanlığa. Şimdi Uranüs’ün de retro gezegenler kervanına katılmasıyla, bittiğini sandığımız olayların olabildiğince uç noktalara giderek tekrar karşımıza geldiğine şahit olacağız. Eylül sonuna kadar da çözüm bulmakta oldukça zorlanabiliriz bu olaylarla ilgili olarak.
Uranüs Boğa burcunda belli derecelerde retro yapacağı için; özellikle 20-31 Nisan arasında doğan Boğa’lar, 21-31 Ekim arasında doğan Akrep’ler, 21-31 Temmuz arasında doğan Aslan’lar ve 21-31 Ocak arasında doğan Kova’lar Uranüs retrosundan çok net etki alacaklar.
Verdiğim tarihlerde doğan Boğa ve Akrep’lerin olumlu mu olumsuz mu etki alacakları haritalarına göre değişecek elbette, ama öyle ya da böyle maddi kaynakları konusunda geçmiş önlerine gelecek ve maddiyata bakışları ani bir şekilde değişecek diyebilirim. Ama verdiğim tarihlerde doğan Aslan ve Kova’lar, retro Uranüs etkisinden dolayı zorlanacaklar. Değişime karşı koyamayacak, geçmişin önlerine getirdiği sorunları öyle ya da böyle çözmek zorunda kalacaklar, kişilikleri zorla ve aniden değişecek diyebilirim.
Uranüs; retrosu boyunca, özellikle Venüs ve Merkür’le, 1 hafta-10 gün etkisini gösterecek kısa görünümler yapacak. O görünümleri ilgili gezegen geçişleriyle ilgili bilgilendirme yazılarım veya videolarımda vereceğim.
Ancak bana göre Uranüs retrosunun en tehlikeli ve uzun etkili dönemi; 21 Ekim’de Boğa burcuna geçecek düşmanlık noktası Lilith ile 21 Ekim – 15 Ocak tarihleri arasında yapacağı belalı kavuşum. Bu kavuşum özellikle 2020 Aralık ayı ve 2021 Ocak ayı ortasındaki süreçte etkisini çok bariz gösterecek. Hatta 15 Ocak’taki Uranüs retrosu bittikten ve Uranüs ilerlemeye başladıktan sonra da Şubat sonuna kadar etkin olacak.
21 Ekim – 15 Ocak arasındaki retro Uranüs kavuşumlu Lilith dönemi; hayatta sahiplenmekten haz duyulan ne varsa (para, cinsellik, yemek yemek vb) bunların zorla ve ani bir şekilde değişime uğrayacağı anlamına geliyor. Özellikle paraya sıkı sıkıya tutunan pek çok kişi, bu dönemde büyük maddi kayıplara uğrayacak ve biraz önce bahsettiğim Boğa-Aslan-Akrep-Kova burçları, bu konuda mecburi değişimler yaşayacaklar gibi görünüyor. Hele ki 6-15 Ocak arasında bir dönem var ki; bu dönemdeki kayıplar çok daha fazla olabilir.
Uranüs retrosuna ilişkin çok genel bilgi vermeye çalıştım. Az önce saydığım burçlardan birinde olmasanız bile, bu burçlarda herhangi bir başka gezegeniniz ya da astrolojik noktanız olabilir ve ciddi etkiler alıyor da olabilirsiniz. O yüzden ben nasılsa etki almıyorum diye düşünmeyin.
 
Gökyüzünden almanız olası etkiler, bir çeşit parmak iziniz olan astrolojik haritanızda gizlidir her zaman için. 1 defa alacağınız genel harita analizi ve sonrasında alacağınız yıllık öngörü analizleri ile, gökyüzünün size getirmesi potansiyel olayları öğrenebilirsiniz.
Bu sayede o hep bahsettiğim farkındalığınız da adım adım gelişecektir…
 
 
 
 
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.