SON DAKİKA
Hava Durumu

VENÜS BAŞAK GEÇİŞİ ve ETKİLERİ

Aslan burcundaki yolculuğu boyunca herkesi aşk böceğine çeviren, para kazanma ve harcama konusunda abartılı davranışlara iten Venüs, dün akşam itibariyle Başak burcuna geçti. 28 Ekim’de sonlanacak olan Venüs Başak geçişi; aşk ve romantizmin yerini hesapçı bir sevginin ve mantık kumkuması davranışların aldığı bir dönem. Pek çok kişi küçük para hesapları yapacak ve para biriktirmeye çalışacaktır.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2020 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2020 10:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Aslan burcundaki yolculuğu boyunca herkesi aşk böceğine çeviren, para kazanma ve harcama konusunda abartılı davranışlara iten Venüs, dün akşam itibariyle Başak burcuna geçti.
28 Ekim’de sonlanacak olan Venüs Başak geçişi; aşk ve romantizmin yerini hesapçı bir sevginin ve mantık kumkuması davranışların aldığı bir dönem. Pek çok kişi küçük para hesapları yapacak ve para biriktirmeye çalışacaktır. Ayrıca Aslan’da iken para ve aşk konusundaki gösterişçi hareketlerin yerini, bu konularda bir şeyleri gizleme ve üstünü örtmenin alacağını söylemek mümkün.
2-28 Ekim arasındaki Venüs Başak geçişini, yükselenler açısından değerlendirdiğimizde:
Yükselen Koç: Hayat rutinleri, çalışma hayatları ve sağlıklarına, 19-28 Ekim arasında gereğinden fazla önem verebilirler. 11-21 Ekim arasında çalışma hayatlarındaki yaratıcılıkları artabilir.
Yükselen Boğa: 2-6 Ekim arasında aşk ilişkilerinde sorunlar ve hayal kırıklıkları yaşayabilirler. 20-23 Ekim arasında, artan tutkularına rağmen ilişkilerinde sıkıntılar meydana gelebilir.
Yükselen İkizler: Aile ve yuvalarında 17-28 Ekim arasında, genel olarak iyi iletişim içinde olmaları muhtemel. Ancak, 18-26 Ekim arasında eğitim hayatları istedikleri gibi gitmeyebilir.
Yükselen Yengeç: Eğer edebiyat ve politikayla ilgileniyorlarsa, 2-13 Ekim arasında hitabetleri güçlenebilir. Topluluk önünde güzel konuşmalar yapabilirler.
Yükselen Aslan: 2-13 Ekim arasında, telekomünikasyon ya da internetle yoluyla ani para kazanımları elde edebilirler. 23-25 Ekim arasında da, pazarlama kabiliyetleri sayesinde kendilerine parayı çekseler de, 18-26 Ekim arasında paralarını sağlıkla ilgili harcamalara harcayabilirler.
Yükselen Başak: Tüm geçiş boyunca gündemlerinde aşk ve para olacak. Ancak her iki konuda da hesapçı davranmayı seçebilir ve dışarıdan soğuk biri gibi algılanabilirler.
Yükselen Terazi: 2-13 Ekim arasında, müzik konusundaki sanatsal yaratımları (beste, şarkı sözü yazma gibi) artabilir. 19-28 Ekim arasında tembel ve rahatına düşkün davranabilirler.
Yükselen Akrep: 2-13 Ekim arasında, girdikleri sosyal ortamlarda oldukça popüler olabilir ve çok sayıda arkadaş edinebilirler.
Yükselen Yay: 2-10 Ekim arasında, kariyerleri konusunda hesapçı davranabilir. Çok çalışarak ve ilkeli görünerek öne çıkmaya çalışabilirler. 11-21 Ekim arasında iş hayatları konusunda yaratıcılıkları artabilir.
Yükselen Oğlak: Dini ve felsefi konulara olan merakları özellikle 13-25 Ekim arasında artabilir.
Yükselen Kova: 2-13 Ekim arasında, cinsel ve maddesel hesapçılığın dahil olduğu bir flörtözlük etkisiyle hareket edebilirler. 2-18 Ekim arasında libidoları oldukça yüksek olacak zaten. 18-26 Ekim arasında, sosyalleşmek adına fazla para harcamaları ve ortaklaşa elde ettikleri gelirlerin sıkıntıya girmesi muhtemel.
Yükselen Balık: 2-13 Ekim arasında, evlenmek için çok uygun bir zamanda olduklarını düşünebilirler. Ancak gökyüzü buna hiç uygun değil, daha önce bunu söylemiştim. Uzun süreli ilişkisi olan veya evli yükselen Balık’lar özellikle 2-6 Ekim arasında, evlilikleri ve uzun süreli ilişkilerinde partnerlerine olan aşırı bağlılıkları yüzünden aşk acısı çekebilirler. 19-28 Ekim arasında müzik ve sanat yetenekleri artabilir, rahatlarına düşkün hareket edebilirler.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.