SON DAKİKA
Hava Durumu

VENÜS BOĞA GEÇİŞİNİN ETKİLERİ

Aşka ve paraya olan yaklaşımımızı gösteren Venüs gezgeni; 5 Mart Perşembe günü içerisinde Boğa burcuna geçiş yapacak. Venüs Boğa dönemi, genel olarak yemeye içmeye, keyfe düşkünlük ile beraber, paraya sahip olma isteğini tavana yaptıran bir dönemdir. Parayı elde etme ve biriktirme isteği her ne kadar artsa da; lükse ve keyfe olan düşkünlüğün coşturduğu para saçma

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2020 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2020 10:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Aşka ve paraya olan yaklaşımımızı gösteren Venüs gezgeni; 5 Mart Perşembe günü içerisinde Boğa burcuna geçiş yapacak.

Venüs Boğa dönemi, genel olarak yemeye içmeye, keyfe düşkünlük ile beraber, paraya sahip olma isteğini tavana yaptıran bir dönemdir. Parayı elde etme ve biriktirme isteği her ne kadar artsa da; lükse ve keyfe olan düşkünlüğün coşturduğu para saçma isteğine karşı koymak da bir o kadar zor olur bu dönemde ve borçlanmalarda artış olabilir. Ayrıca aile ve ev hayatına düşkünlük, sevdiğini sahiplenerek sindire sindire sevme isteği ve bu yüzden partnere kıskançlık gösterme söz konusu olur.

5-15 Mart: Yükselen Koç ve Teraziler para konusunda yenilikçi yöntemlerin deneyebilir, maddi gelirlerine ilişkin ani artış veya azalmalar söz konusu olabilir. Kariyer ve statü elde etme isteğiyle, bunun sonucunda para gelirlerinin artması için kendini hırpalarcasına çalışmaya karşı dikket edilmesi gereken bir dönem ayrıca onlar için. Yükselen Oğlak’lar bu dönemde partneri sahiplenme isteği yüksek, ani ve libidosu yüksek ilişkilere başlayabilirler. Ancak 5-7 Mart arasındaki süreçte; artan şehvet isteğinin bozduğu ahlak yüzünden skandallara karışmamaya karşı özellikle dikkat etmeleri gerekiyor. 10-14 Mart arasındaki süreçte ise, hane içinde partnere karşı artan kıskançlığın getirdiği sorunlara karşı dikkat etmeliler.Tabii ki Venüs Boğa geçişi boyunca çeşitli gezegenlerle görünümler yapacak. Dolayısıyla, yukarıda bahsettiğim etkilerin ne kadar etkili olacağını bu görünümler belirleyecektir. Venüs’ün geçiş boyunca yapacağı görünümlere göre aşağıdaki tarihleri not etmenizde fayda olacaktır:

17-23 Mart: Yükselen Yay’lar iş hayatında fazla erdemli davranarak iş arkadaşlarının önüne geçmek ve bu yolla para gelirlerini arttırmak isteyebilirler. Bu dönemde özellikle 17-20 Mart arasındaki dönem öne çıkmakta. 17-20 Mart arasındaki süreçte sanatla haşır neşir olan yükselen Oğlak’lar, sanatsal değeri yüksek eserler üretebilirler; ancak eserlerini toplum önünde sergilemeyle ilgili sıkıntılar yaşayabilirler. Yine bu dönemde, yükselen Yay’ların yeme içme alışkanlıklarında aşırı bir artış meydana gelebilir. Pek çok yükselen Yay, tiroid bezlerinin çalışmasıyla ilgili meydana gelebilecek dengesizlikler ve aşırı yeme alışkanlığının getirdiği kilo alımına karşı zayıflama ilaçlarına başvurabilir. 17-20 Mart arası dengeli beslenmeye en çok önem vermeleri gereken dönem olabilir.

23 Mart – 3 Nisan: Yükselen Koç’lar ve yükselen Terazi’ler için parasal gelirleri arttırmak konusunda nispeten olumlu bir dönem olabilir. Ancak para gelirinin artmasıyla, pek çok kişinin çevresinde kalbi değil parasının peşinde dolaşan kişiler artabilir. Aslında bu dönem devam etmekte olan ilişkilerde artan cinsellik isteği ve yapıcı tutumlar sebebiyle daha iyi bir dönem olacak gibi görünüyor. Yani zaten mevcut olan ilişkileri güçlendirmek adına daha şanslı olunabilir.

Venüs Boğa geçişi 3 Nisan’da sonlanacak. Şehvet, yeme-içme, lüks ve para tutkunuza sahip olabilirseniz, mevcut ilişkilerinizde bu dönemde olumlu gelişmeler kaydedebilirsiniz

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.