SON DAKİKA
Hava Durumu

VENÜS KOVA GEÇİŞİ ve ETKİLERİ

Bugün sabah saatlerinde Venüs Kova burcuna geçti ve 13 Ocak’a kadar da Kova’da kalacak. Gönül ilişkilerine ve paraya bakışınızın daha bireysel olacağı ve özellikle ikili ilişkilerde duygusal derinliğinizin fazla olmayacağı bu dönemde; para ve aşk konusuna akıl verilmesine tahammül edememe, isyankarlık derecesinde tepkiler verme ve bu yüzden otorite konusundaki kişilerle anlaşmazlık yaşamanız söz konusu olabilir.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2019 09:50
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2019 09:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Bugün sabah saatlerinde Venüs Kova burcuna geçti ve 13 Ocak’a kadar da Kova’da kalacak.
Gönül ilişkilerine ve paraya bakışınızın daha bireysel olacağı ve özellikle ikili ilişkilerde duygusal derinliğinizin fazla olmayacağı bu dönemde; para ve aşk konusuna akıl verilmesine tahammül edememe, isyankarlık derecesinde tepkiler verme ve bu yüzden otorite konusundaki kişilerle anlaşmazlık yaşamanız söz konusu olabilir.
Geçiş boyunca Venüs Kova’nın diğer gezegenlerle yapacağı görünümlere göre, belli tarih aralıklarında dikkat etmeniz gereken gereken konular şöyle özetlenebilir:
20 – 26 Aralık => Dünyanın kendi etrafınızda döndüğüne inanabilir ve amaçlarınıza ulaşabilmek için geçmeniz gereken yolları kestirmeden geçmek isteğinde olabilirsiniz. Para ve ilişkiler konusunda kendinize özgü bir tarz sergilemeniz olası. İlişkiye arkadaşça ve biraz fazla duygusuz bakabilir ve kendi arkadaş çevrenizden kişilerle ani cinsel ilişkilere girebilirsiniz. Hatta onlarla evlenme kararı almanız da muhtemel. Kendinizin büyük resmi görebildiği ve evrensel biri olabildiğine inanmanız ve bu yüzden başkal insanların basitliklerinden hoşlanmamanız, hatta onlarla alay edecek kadar ukala davranışlar sergilemeniz mümkün.
1 – 13 Ocak => Özgürlük, yenilik, sosyal adalet ya da kendine özgü bir ifade geliştirebilmek adına; değişim için savaşan ya da ilginç bir algısı olan partnerlerle ilişkilere girme potansiyelinizin yüksek olacağı bir dönem.
Özetle; Venüs Kova geçişi boyunca alınan evlilik kararlarında cinsel çekim ve kafaca anlaşma duygusunun ön planda olacağını ve duygusallığın geri planda kalacağını söylemek mümkün.
İyi tarafından bakacak olursak; Kova vurgusunun bireyselleşme ihtiyacı ile, hayata ufak bir mola verip, bir süreliğine kendi iç dünyanıza dönerek beyninizi dinlendirmeniz ve içselleşmeniz için de oldukça uygun bir dönem olacaktır.
Yılbaşı geçişini de içine alan bu dönemde; ruhunuzla bağlantıya geçebilmeniz ve içselleşebilmeniz için gökyüzünün size tanıdığı bu fırsatı kaçırmayın bence ????
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.