SON DAKİKA
Hava Durumu

VENÜS YAY BURCUNA GEÇİYOR

Merhabalar;                     Aşk ve paranın yöneticisi Venüs gezegeni 1-26 Kasım tarihleri arasında Yay burcuna arz-ı endam edecek.             Bu dönem boyunca pek çok kişi, Venüs Yay’ın verdiği aşırı iyimserlik ve biraz da bencillik hissinin etkisiyle; kısa yoldan para kazanacağı, özellikle birşeyleri satma ve pazarlama ağırlıklı yöntemlere yönelebilir. Özellikle 15-26 Kasım arasında, kendilerini aşırı

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2019 07:36
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2019 07:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Merhabalar;
         
          Aşk ve paranın yöneticisi Venüs gezegeni 1-26 Kasım tarihleri arasında Yay burcuna arz-ı endam edecek.
 
          Bu dönem boyunca pek çok kişi, Venüs Yay’ın verdiği aşırı iyimserlik ve biraz da bencillik hissinin etkisiyle; kısa yoldan para kazanacağı, özellikle birşeyleri satma ve pazarlama ağırlıklı yöntemlere yönelebilir. Özellikle 15-26 Kasım arasında, kendilerini aşırı şanslı hissetmelerinin verdiği etkiyle girecekleri bu tip işler çeşitli skandallarla sonuçlanabilir. Özellikle 25-26 Kasım tarihleri arasında, aşırı iyimserliğe ilaveten, başkalarının ne söylediğini umursamama, yapılan uyarılara kulak asmama durumu da ön planda olacaktır.
 
          Venüs Yay pek çok kişinin sosyalleşme isteğini ve, flörtözlüğünü arttırarak, gezme-tozma isteğini coşturacaktır. Özellikle 15-26 Kasım arasında Venüs Yay’ın getirdiği flörtözlük, serbestlik ve iyimserliğin, Merkür’ün de aynı tarihlerde Akrep’te retro harekette olmasından kaynaklı tutkulu ve yüksek libidolu ruh haliyle bir araya gelmesiyle; istenmeyen ve beklenmeyen evlilik dışı gebelikler gündeme gelebilir. Bu konuda dikkat edilmeli.
 
          Farklı kültürlere merak salma, bilgi edinmek adına seyahatlere çıkma gibi konular bu dönemde gündeme gelebilir.
 
          Özellikle dini anlamda kutsal sayılan yerleri ziyaret etme isteği, dini konularda daha fazla bilgi edinme dürtüsü de ortaya çıkabilir. 15-26 Kasım arasındaki süreçte bu konularda pek çok şans da kişilerin önüne çıkabilir. Özellikle sezgisel rehberlikle gelmesi muhtemel olan bu şansları kaçırmamak gerekiyor. Sürekli aynı kitabın ve/veya inançlarla ilgili önemli bir bilginin farklı mecralarda ve/veya sosyal medyada önünüze çıkması gibi durumlar olabilir bunlar. Evrenin önünüze sunduğu bu tip işaretleri gözardı etmeyin ve üstüne gidin bu süreçte.
 
          25 Ekim’de yayınlanan yazımda iç zenginliğinize önem vermeyi unutmayın demiştim. Etkisini 25 gün hissedeceğimiz Venüs Yay geçişi, inançlara meyillenme yoluyla, işte bu içselleşmeyi sağlayabilir. Kısa yoldan para kazanma yerine, içselleşme yönünde bu enerjiyi kullanabilenlere elbette!
 
          Herkese farkındalık ve içselleşmesi fazla, huzurlu günler diliyorum.
 
          Bir sonraki yazımda görüşmek üzere.
 
Ece ERHAN KUL
(Analitik  Spiritüel Astrolog)
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.