SON DAKİKA
Hava Durumu

VİP WC

Yazının Giriş Tarihi: 15.08.2017 14:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.08.2017 14:21

Bugüne kadar bildiğiniz, karşılaştığınız tüm umuma açık WC leri unutturacak bir yerden bahsedeceğim.
Yüksekliği bakımından şehre hâkim noktalarından biri olan Tophane bölgesinde bulunan ve Burfaş’a ait Yamaç Cafenin WC leri.
Yerli ve yabancı birçok turistin uğrak yeri ve bilhassa yoğunluğu akşamüstünde yaşandığı bu Cafe aslında Burfaşın Bursa’ya kazandırdığı bir değerdir.
Büyükşehir Belediyesinin açmış olduğu ihale ile işletme hakkını eline alan Cesur Kartal beyi hususi tebrik etmek gerekmektedir.
İnsanların ihtiyaçlarını giderme (wc) noktasında umuma açık bu yerlerin en önemli başlıca sorunu malum hijyen gelmektedir. İşlettiği bu WC nin içerisi pırıl pırıl ve mükemmel temiz.
Devamlı çalan dünya müzikleri, kolonyaların üç dört çeşidi, aynanın önünde parfümlerden tutun saç bakım malzemeleri, el yüz kremleri, jöle ve aklınıza gelebilecek tüm kozmetik ürünler ne varsa hepsi elinizin altında. Hatta bir defter ve kalem koyup müşterilerin görüşlerini yazmalarını sağlamış. Yazılanlara bir göz gezdirdiğimde bu WC yi kullananların memnuniyeti had safhada olduğuna şahit oldum. Açıkçası bu güne kadar hiçbir yerde bu tür hizmet odaklı bir umuma açık WC görmemiştim. Tekrar Cesur Kartal Beyefendiyi tebrik ediyorum.
Çoğu işletmeler, daha fazla para kazanmayı hedef olarak seçtiklerin de, hizmet kalitesinden taviz verdiklerini görüyoruz. Bu da sunulan hizmetin kalitesini düşürmeye, müşteri memnuniyetsizliğini ve birçok şikâyeti de beraberinde getirmektedir.
Umarım, bu güne kadar herkesin memnuniyetini kazanmış ve bir nevi Burfaşı da temsil ediyor gibi hareket eden işletme sahibi, bu günden sonrada aynı temizlikte ve kaliteli hizmeti sunmaya devam eder.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.