SON DAKİKA
Hava Durumu

Yay Burcundaki ay tutulması

4 Haziran itibariyle Ay Düğümlerinin İkizler-Yay hattına geçişi gerçekleşti ve 5 Haziran Cuma akşamı, Bursa saatiyle 22:12’de, Yay burcunda bir Ay tutulması gerçekleşecek. Ay tutulması; uzun etkili bir dolunay demek olduğu için; az sonra bahsedeceğim etkileri normal bir dolunayda olduğu gibi hemen hissetmeyeceğiz. 2021 Mart ayının son birkaç günü ve 2022 Ocak ayının ilk birkaç

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2020 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2020 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

4 Haziran itibariyle Ay Düğümlerinin İkizler-Yay hattına geçişi gerçekleşti ve 5 Haziran Cuma akşamı, Bursa saatiyle 22:12’de, Yay burcunda bir Ay tutulması gerçekleşecek.
Ay tutulması; uzun etkili bir dolunay demek olduğu için; az sonra bahsedeceğim etkileri normal bir dolunayda olduğu gibi hemen hissetmeyeceğiz. 2021 Mart ayının son birkaç günü ve 2022 Ocak ayının ilk birkaç gününe kadar bu tutulmanın kadersel bir etki göstermesini beklememek lazım. Bu bahsettiğim tarihler gelene kadar; 2019 yılındaki bazı tutulmaların ve 2020 Ocak’ındaki tutulmanın etkisi altında olacağız daha çok. Lütfen aşağıda anlatacaklarımın 2021 Mart’ından sonrası için geçerli olduğunu unutmayın bu yüzden!
Tutulmanın gergin enerjisi tamamen para konusundaki belirsizliklere akıyor. Spekülatif yatırımlar, özellikle altın, ile ilgili bazı dengesiz durumlardan kaynaklı olarak; borsa ile ilgili bazı kararlar alınabilir ve parayla ilgili sıkıntı ve belirsizlikler çözülmeye çalışabilir tutulmaya göre Özellikle otorite sahibi kişilerin ve elindeki gücü ve parayı ani bir şekilde kaybetmeleri söz konusu olacak gibi duruyor ve parayla ilgili tedbirler de ticareti ve para otoritelerini kurtarmak için alınacak sanki. Ama bence işe yaramayacak bu tedbirler. Güç öyle ya da böyle el değiştirecek.
Çalışma hayatı, statü ve kariyer bu Ay tutulmasında herkesin gündeminde olacak gibi görünüyor. Zaten çalışana ekmek var bu tutulmaya göre. Öyle spekülatif yatırımlarla oturduğu yerden parayı kazanmak isteyene değil. Zaten yatırımlar yoluyla bırakın kazanmayı, kayıplar olacak gibi görünüyor.
Çalışanların parasal sıkıntıları, ailevi konularda ani problemler yaşamalarına sebep olabilir bu tutulmaya göre. Bu sebeple bu tutulmada, en çok çalışan kesimin düşünülmesi gerekiyor, para babası otoritelerin değil.
Tutulmanın vereceği tek güzel etki; yaşatacağı acı ve gözyaşlarına rağmen, hayatı devam ettirmeye dair bir güç vermesi ve insanlara unuttukları hümanizmayı hatırlatacak olması.
Ay düğümleri İkizler-Yay aksı geçişi yazımda; 2021 Mart’tan önce hümanizmanın ve sosyal adaletin değerini pek anlayamayacağımızı söylemiştim. Sanırım bu tutulma, bunu anlayabilmemiz için kafamıza inecek ve bizi bir anda uyandıracak olan balyoz olacak.
Hakkımızda hayırlısı…
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.