SON DAKİKA
Hava Durumu

YAY YENİAYI ve ETKİLERİ

26 Kasım Salı günü akşam 18:06’da, Yay burcunda bir yeniay meydana gelecek. Yeniay anında İkizler burcu yükseliyor. Dolayısıyla; bu yeniaydan öcelikle İkizler burcu olanlar ve bu burçlarda yükseleni veya Ay’ı olanlar etkilenecek olup; Yay burcunda Güneş, Ay ya da yükeleni olanlar da önemli etkiler görebilirler. Yeniayın etkisi ile; bilinçaltında kalmış farklı düşüncelerin ve maddi güç

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2019 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2019 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

26 Kasım Salı günü akşam 18:06’da, Yay burcunda bir yeniay meydana gelecek. Yeniay anında İkizler burcu yükseliyor. Dolayısıyla; bu yeniaydan öcelikle İkizler burcu olanlar ve bu burçlarda yükseleni veya Ay’ı olanlar etkilenecek olup; Yay burcunda Güneş, Ay ya da yükeleni olanlar da önemli etkiler görebilirler.
Yeniayın etkisi ile; bilinçaltında kalmış farklı düşüncelerin ve maddi güç beklentisinin etkisi ile; çalışma hayatında ve kalabalık ortamlar veya sosyal gruplarda sürekli olarak kendini kanıtlama arzusu ve şansına çok fazla güvenmekten kaynaklı olarak, yeni ama riskli başlangıçlara girme isteği ön planda olacaktır. Ancak bunu yapmaya çalışırken; çevredeki diğer insanlara karşı manipülatif davranma, yaptıkları herşeyin altında kusur arama, kimseye güvenmeme, kendisinin en doğrusunu bildiğini elde etme ve bu yüzden de diğer insanlardan tepki ya da düşmanlık göme ya da tartışmalar yaşama söz konusu olabilir.
          Uzun süreli ilişkiler, evlilik ve ortaklıklar açısından bakıldığında; uyum varmış gibi görünse de, aslında bu uyumun altında maddi gücü elde etme veya makam-mevkiyi koruma beklentisi ve bu yüzden herşey iyi gidiyormuş varsayarak kendisini kandırma gibi bir durum olabilir. Yine pek çok kişi, özellikle parasal ticari ortaklıklarında, sırf bu yüzden karşı tarafın kendisini kullanmasına izin verebilir, aşırı çalışarak kendisini çok fazla yorabilir ve bu yüzden hayatın güzelliklerini kaçırabilir. Sonuç olarak da elde edeceği şey, ortaklıklar üzerinden gelecek para kayıpları şeklinde gerçekleşebilir.
          2019 yılının bitmesine az kala yaşadığımız bu yeniay; aslında kendini özgü ifadeyi, bireyselliği ve özdeğer vurgusunu ön planda tutmayı unutmadan, toplum için birşeyler yapmanın önemini ortaya koyuyor. Kısacası daha farkındalıklı bir birey olmamız için gereken şeyin gerçek bilgi olduğunu, içsel kuruntu ve şüphelere kapılır ve sadece paranın peşine düşersek yıkıma uğrayacağımıza işaret ediyor. Yani 2020 yılı boyunca mottomuz bu olursa, 2020 yılının enerjileri ile daha kolay başa çıkabileceğimize dair bize minik bir uyarı yapıyor.
          Yeniayın farkındalığa ve bilgiye yaptığı bu çağrıyı doğru bir şekilde değerlendirebilmeniz dileklerimle…
         
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.