SON DAKİKA
Hava Durumu

YENGEÇ BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI

21 Haziran Pazar günü, Bursa saatiyle 09:41’de, Yengeç burcunda bir Güneş Tutulması meydana geldi. Daha önceki tutulma yazılarımda ve videolarımda da bahsettiğim gibi, bu tutulmanın etkisini hemen hissedemeyeceğiz ve etkileri 1,5 yıllık sürece yayılacak. Benim tahminlerime göre, en çok 20-27 Nisan 2021 tarihleri arasında etkisini hissettirecek ve ana konusu “değişen dünya düzeninin ortaya koymaya çalıştığı

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2020 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2020 11:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

21 Haziran Pazar günü, Bursa saatiyle 09:41’de, Yengeç burcunda bir Güneş Tutulması meydana geldi.
Daha önceki tutulma yazılarımda ve videolarımda da bahsettiğim gibi, bu tutulmanın etkisini hemen hissedemeyeceğiz ve etkileri 1,5 yıllık sürece yayılacak. Benim tahminlerime göre, en çok 20-27 Nisan 2021 tarihleri arasında etkisini hissettirecek ve ana konusu “değişen dünya düzeninin ortaya koymaya çalıştığı yeni kurallar” olacak. Yani dünya düzeni bir şekilde 20-27 Nisan 2021 tarihine kadar değişecek diye düşünüyorum.
Yaz aylarında, dünya ülkeleri arasında meydana gelmesi muhtemel bir savaşa karşı sürekli olarak uyarıyorum biliyorsunuz. Dünya düzenini değiştireceğine inandığım ana unsur olan bu savaşın artık 2021 Nisan ayında bitmiş olması, birilerinin zaferini kutluyor olması ve birilerinin de gücünü kaybetmiş olması oldukça muhtemel.
Savaş etkisiyle bozulan dünya ekonomisini düzeltmek, ülkelerin borsalarını, kar amaçlı işletmelerini, parlementolarını etkileyecek ve dünya düzenini değiştirecek, gerçeklikten uzak yeni kararların ve başlangıçların, biraz da zorlamayla uygulamaya konması muhtemel. Çeşitli toplum örgütlerinin, bu yeni başlangıçlara ve yeni yükselen dünya otoritelerine yönelik itirazları ve başkaldırıları söz konusu olabilir. Çünkü toplumların ve insanların alışkanlıklarını değiştirmek çok kolay olmayacaktır.
Temelde iş hayatındaki sıkıntıları, güç ve statüsünü kaybetmekte olan şirketleri, dünya liderlerini ve ekonomik olarak çökmüş devletleri kurtarmak için yapılacak bu başlangıçlar, maalesef kendilerinden beklenen olumlu sonuçları vermeyerek, güç ve statü dengesi her şekilde değişecek denebilir. Tutulmaya eşlik eden şans yıldızı Betelgeuse bile koruma yapamayacak gibi görünüyor.
Tutulma ayrıca, aile, yuva ve vatanla ilgili konulardaki eski alışkanlıkların değişeceğini ve özellikle kadınları çok fazla etkileyen durumların meydana geleceğini gösteriyor. Dini baskı yüzünden; özellikle anne olan kadınlara karşı hoşgörüsüz ve acımasız tutumlar meydana gelebilir, hatta şiddet içerikli (özellikle baş bölgesine alınan darbeler kaynaklı) kadın ölümü haberleri alabiliriz ☹
Tutulmanın hava durumu üzerine de ciddi etkileri olacak gibi görünüyor. Özellikle tutulmanın ciddi anlamda etkisini göstereceğine inandığım 20-27 Nisan arasında, tüm dünyada kontrol edilemez ciddi sel baskınları ve erozyonlar meydana gelebilir. Sel baskınları sebebiyle, özellikle tarım alanları ciddi zararlar görebilir ve insanlar arasında salgın hastalıklar baş gösterebilir.
Bu tutulma gerçekten çok sıkıntılı etkilere sahip. Ay düğümleri İkizler-Yay geçişine ilişkin videomda, biz dünyalılar; bilginin ve hümanizmanın değerini 2021 Mart’tan sonra bir şekilde anlayacağız ve insanlık değişecek demiştim. Sanırım bunu başlatan, bu tutulmanın etkilerini tam olarak gösterdiği 20-27 Nisan 2021 ve sonrası olacak.
Mümkün olan en az bedeli ödeyerek değişebilmemizi umuyorum…
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.