SON DAKİKA
Hava Durumu

Yengeç Burcunda Yeniay

20 Temmuz Pazartesi günü, Bursa saatiyle 20:33’te Yengeç burcunda bir yeniay meydana gelecek. Yeniay anında Kova burcu yükseliyor. Kova burcu marjinal değişimlerin ve dönüşümlerin temsilcisidir. Ancak yeniay muhafazakar ve garantici Yengeç burcunda. Özellikle aile, vatan ve çalışma hayatına olan bakışımız konusunda, bireysel ve kollektif anlamda değişmesi gereken ne varsa; istesek de istemesek de marjnal bir

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2020 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2020 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

20 Temmuz Pazartesi günü, Bursa saatiyle 20:33’te Yengeç burcunda bir yeniay meydana gelecek.
Yeniay anında Kova burcu yükseliyor. Kova burcu marjinal değişimlerin ve dönüşümlerin temsilcisidir. Ancak yeniay muhafazakar ve garantici Yengeç burcunda.
Özellikle aile, vatan ve çalışma hayatına olan bakışımız konusunda, bireysel ve kollektif anlamda değişmesi gereken ne varsa; istesek de istemesek de marjnal bir dönüşüme uğrayacak gibi görünüyor bu yeniayla beraber…
Dünya ticaretine ağır darbe veren Corona yüzünden, finansal kazançlardaki belirsizlik devam edecek gibi görünüyor. Ekonomi ve ticaretteki belirsizlikler yüzünden; bu yeniayla beraber işsizlik daha da tırmanışa geçecektir. Elbette bu durum evliliklerdeki ve/veya finansal iş ortaklıklarındaki maddi sıkıntıları arttıracaktır. Para yüzünden birbiriyle kavga eden çiftleri ve iş ortaklarını bir süre fazlasıyla duyarız bence.
Özellikle emlak sektöründe son zamanda şişirilen gayrımenkul fiyatları da, piyasalardaki finansal belirsizlikler yüzünden bu yeniayla beraber azalmaya başlar düşüncesindeyim. Çünkü yeniayın en temel etkilerinden birisi, global anlamda insanların satın alma gücünün daha da azalacak ve borçlarının artacak olması.
Spekülatif anlamda ise; borsada ciddi anlamda düşüşler, dövizde belirsizlik ve dalgalanmalar, düğünlerde takılan sarı şeyde ise hızlı bir artış bekliyorum bu yeniayla beraber.
Yeniay ve sonrasındaki 14 gün içerisinde, Corona’nın gençleri etkileyen yeni bir versiyonunun ortaya çıkması sebebiyle; yeni başlayacak eğitim-öğretim yılında, temel eğitim ve öğretmenlerin çalışma şekilleri konusunda yeni düzenlemeler yapmaya gidilebilir.
Bize kendini unutturmayacak 2020 yılının bir diğer sorunlu yeniayı daha anlayacağınız. Özetle; global ekonomik çöküş daha yeni başlıyor!
Hakkımızda hayırlısı…
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.