SON DAKİKA
Hava Durumu

Uludağ Kısa Film Yarışması başvuruları sürüyor

Yıldırım Belediyesi, genç sinemacılara destek vererek Türkiye sinemasına yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. Pandemi sürecinde yaşananları sinemanın diliyle insanlığa ulaştırmak maksadıyla düzenlenen yarışmaya başvurular 24 Eylüle kadar sürecek. Değerlendirme sonuçları 2 Ekim tarihinde düzenlenecek törenle ilan edilecek olup dereceye giren kişiler ödül töreninden önce telefon ve mail yoluyla bilgilendirilecek. Yarışmanın birincisi 15 bin, ikincisi 10

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2021 09:38
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2021 09:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Uludağ Kısa Film Yarışması başvuruları sürüyor

Yıldırım Belediyesi tarafından “1. Ulusal Uludağ Kısa Film Yarışması” düzenleniyor.

Yıldırım Belediyesi, genç sinemacılara destek vererek Türkiye sinemasına yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. Pandemi sürecinde yaşananları sinemanın diliyle insanlığa ulaştırmak maksadıyla düzenlenen yarışmaya başvurular 24 Eylüle kadar sürecek. Değerlendirme sonuçları 2 Ekim tarihinde düzenlenecek törenle ilan edilecek olup dereceye giren kişiler ödül töreninden önce telefon ve mail yoluyla bilgilendirilecek. Yarışmanın birincisi 15 bin, ikincisi 10 bin, üçüncüsü 5 bin lira ile ödüllendirilecek.
Sinema tutkunlarını yarışmaya davet eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Türkiye sinemasının gelişmesine katkı sağlamak, genç sinemacıları desteklemek maksadıyla bu yıl ilkini düzenlediğimiz Uludağ Kısa Film Yarışmasına ilgi bekliyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.