SON DAKİKA
Hava Durumu

Ahmet Kılıç “Gençliğin Umudu Öznesi Ak Parti’de”

Yazının Giriş Tarihi: 25.08.2021 06:31
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.08.2021 06:31

Bazı insanlar vardır yaptıkları işi şevkle yaparlar.

Bu insanlar koltuk, makam ve mevkiden çok, görev yaptığı parti aracılığıyla insana hizmet etmeyi kendilerine şiar edinmiştir.

Tıpkı Ak Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç gibi…

2008 yılında İl Gençlik kolları Başkanlığı,2012 yılında Genel Merkez Gençlik kolları teşkilat başkanlığı,2015 MKYK üyeliği ve 2018 yılında Ak Parti Bursa Milletvekili seçilen Ahmet Kılıç’la Bursa’yı konuştuk.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Pandemi sürecini yapılan çalışmalarla Türkiye en az zararla atlattığını ifade eden Ahmet Kılıç,Başkanlık sistemin getirdiği avantajla alınan kararlar hızlı bir şekilde uygulanarak kurumlar arası entegrenin sağlandığını söyledi.

Gerek Aşı,gerekse diğer tıbbi malzemelerin temin edilmesinde sıkıntı yaşanmadığı vurgulayan Kılıç,bunda sağlık altyapısına yönelik yatırımlar da göz önüne alındığında,güzel bir sınav verildiğini ifade etti.

Muhalefetin algı operasyonlarına rağmen,20 Temmuz itibariyle sahada olduklarını belirten Ahmet Kılıç şu ifadeleri kullandı;

“Özellikle sağlık konusunda olumlu tepkiler alıyoruz.Tüm Hastanelerimiz yenilendi.Hastanelerimizin yaş ortalaması 50’den 12’ye düştü.Emek’e 100 milyon liralık yatırımla diş hastanesi yapılıyor.”

Son zamanlarda gündemde olan Z kuşağını da sordum genç Milletvekili Ahmet Kılıç’a…

Güldü gülümsedi.

Yıllardır gençlere yönelik çalışmaların içinde yer aldığını vurgulayarak  şu ifadeleri kullandı;

2002 yılından beri Gençliğin umudu Ak Parti olmuştur.Pek çok noktada yapılan reformlarla Ak parti gençliğin öznesi haline gelmiştir.Seçme seçilme yaşı 30’da 25’e daha sonrada 18’e indirmesi bunu en açık örneğidir.Eğitim,öğretim hayatında gençlerin karşılaştığı zorluklar en aza indirilmiş,hatta bazı konular ortadan kaldırılmıştır.

Bugün bile 335 milyon liralık yatırımla Bursa’ya 8 bin kişilik öğrenci yurdu yapılıyor.

Şunu ifade etmek istiyorum;

Siyasi atmosferin gerildiği bir ortamda İlçe İlçe mahalle mahalle dolaşarak,vatandaşlarla bir araya gelen anlayışın mutlaka sandığa bir yansıması olacaktır.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Kapsayıcı ve kucaklayıcı siyaset anlayışın devam ettirin” talimatı anlaşılan Bursa’da tüm partilileri harekete geçirmiş.

Türkiye ekonomisinin lokomotifi, tarih ve güzellikler şehri Bursa’da yaşayan insanların her şeyi bildiğini “Hizmet odaklı” çalışanları her dönem desteklediğini vurgulayan Kılıç bu konuda da iddialı konuştu..

Bugüne kadar Bursa’dan umduklarını bulamayanların beyhude çabaları karşılıksız kalacaktır.Bunu sahada rahatlıkla görebiliyoruz.İfade ettiğim gibi Bursa üreten bir şehirdir.Tüm afetlerde sıkıntılarda Bursa yerini almıştır.Bugün bile Afat İl müdürlüğüne bağlı 45 Personel hala sel felaketinin yaşandığı bölgede çalışmalarına devam ediyor.Kendilerin teşekkürü ediyorum.

Yaşanan olaylara siyasi değil insani açıdan bakıldığında Kılıç’ın açıklamalarına hak vermemek elde değil..Siyasetin, demokrasiye ve insana hizmetin önemli bir unsuru olduğunu düşünenlerdenim.Bu nedenle bize düşen,bu ülke için yaşadığımız Bursa için mücadele eden insanları alkışlamaktır. .

Kılıç’ın son sözleri ise “Türkiye ekonomisinin lokomotifi, tarih ve güzellikler şehri Bursa’mıza hak ettiği gibi güçlü bir gelecek sağlamak adına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada elimizden gelen her türlü çabayı göstermeye devam edeceğiz” şeklinde idi..

Bize de “Kolay gelsin” demek düşer..

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.