SON DAKİKA
Hava Durumu

İsrail’e MHP grubundan tepki

Filistin topraklarında devam eden İsrail zulmünü kınayan Yıldırım Belediye Meclisi MHP grubu, Filistinli sivillere hiçbir inancın kabullenmeyeceği baskı, dayatma ve şiddet uygulandığını söyledi. Yıldırım Belediye Meclisi MHP grubu, yaptığı yazılı açıklamayla, İsrail’in Filistin halkına yaptığı zulmü kınadı. Yapılan açıklamada şu cümlelere yer verildi: “İsrail, mübarek ramazan ayı boyunca kanlı yüzünü, karanlık yönünü bir kez daha,

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2021 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2021 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
İsrail’e MHP grubundan tepki

Filistin topraklarında devam eden İsrail zulmünü kınayan Yıldırım Belediye Meclisi MHP grubu, Filistinli sivillere hiçbir inancın kabullenmeyeceği baskı, dayatma ve şiddet uygulandığını söyledi.
Yıldırım Belediye Meclisi MHP grubu, yaptığı yazılı açıklamayla, İsrail’in Filistin halkına yaptığı zulmü kınadı. Yapılan açıklamada şu cümlelere yer verildi: “İsrail, mübarek ramazan ayı boyunca kanlı yüzünü, karanlık yönünü bir kez daha, üstelik pervasızca ve pişkince gösterime çıkarmıştır. İslâm toplumlarının iç çelişkilerinden ve katılaşan ihtilaflarından istifade eden İsrail hükûmeti özellikle Doğu Kudüs ve Batı Şeria’da terör estirmiştir. Uluslararası toplumun gözü önünde insanlık suçu işlenmektedir. Filistinli sivillere hiçbir inancın kabullenmeyeceği baskı, dayatma ve şiddet uygulanmaktadır. Harem-i Şerif’in statüsünü hedef alan, Müslümanların harîm-i ismetine kast eden İsrail’in uluslararası hukuka aykırı eylem ve politikaları sabırları, sınırları ve sinirleri aşacak boyuttadır. Filistin Siyonist kuşatma altındadır. İsrail güvenlik güçleri en iyi bildikleri terör yöntemlerini kullanarak Filistinli sivillere ateş yağdırmaktadır. İsrail’i kınıyor, katlettiği masumlara Allah’tan rahmet, yaralılara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.