SON DAKİKA
Hava Durumu

Başarılı Organizasyona Teşekkür plaketi…

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ‘spor şehri’ kimliğini güçlendirecek yatırımları bir bir hayata geçirirken,ilçe de yapılan organizasyonlar da ses getirmeye devam ediyor. Göreve geldiği günden bu yana Yıldırım’da sporu tabana yaymak için gayret gösterdiklerini vurgulayan Başkan Oktay Yılmaz, “Tüm vatandaşlarımızın kolaylıkla ulaşabileceği spor tesislerini ilçemize kazandırdık ve yenilerini inşa etmeye devam ediyoruz. Bursa’nın en büyük

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2021 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2021 09:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Başarılı Organizasyona Teşekkür plaketi…

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ‘spor şehri’ kimliğini güçlendirecek yatırımları bir bir hayata geçirirken,ilçe de yapılan organizasyonlar da ses getirmeye devam ediyor.

Göreve geldiği günden bu yana Yıldırım’da sporu tabana yaymak için gayret gösterdiklerini vurgulayan Başkan Oktay Yılmaz, “Tüm vatandaşlarımızın kolaylıkla ulaşabileceği spor tesislerini ilçemize kazandırdık ve yenilerini inşa etmeye devam ediyoruz. Bursa’nın en büyük spor kompleksi olan Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’ni ve Ulus Kadın Spor Merkezi’ni vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Fidyekızık Spor Tesisi’ni 2 milyonluk bir yatırımla hemşehrilerimiz için yeniledik. Dr. Sadık Ahmet Spor Tesisi’mizde şu anda renovasyon çalışmalarımız devam ediyor. Orayı da modern bir gençlik ve spor merkezine dönüştürüyoruz.” İfadelerini kullandı.

Sporu tabana yaymak için çalışmalarını ciddiyetle sürdüren Yıldırım Belediyesi  30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla İlçede düzenlen Tekvando şampiyonasıyla yüzlerce sporcuyu bir araya getirmişti.

Tekvando Bursa İl temsilcisi Turgay Aydın önceki gün Yıldırım Belediye Spor kulübünü ziyaret ederek hizmetlerinden dolayı Başkan yardımcısı Fatih Kara’ya Şilt, Yıldırım belediye Spor Kulübü Başkanı Muammer Özbey’e de plaket verdi.

Aydın’ın teşekkür ziyaretinde Sağlık Spor Kulübü Başkanı Dr.Turgay Balyemez ve tekvandoculardan Coşkun Gonca ve Coşkun Yıldız’da hazır bulundu.

Tekvando Bursa İl Temsilcisi Turgay Aydın,spora yapılan yatırımın aynı zamanda insana yapıldığını belirterek, “Geçliğe ve geleceğe yapılan yatırımlardan dolayı Başkan Oktay Yılmaz’a ayrıca Kulüp Başkanı Muammer Özbey’e tekvando camiası olarak şükranlarımızı sunuyorum.30 Ağustos önemli bir gündü.O gün Yıldırım’da tekvando rüzgarı esti” dedi…

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.