SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kanocuları, Eskişehir’den 4 kupa, 36 madalyayla döndü

Türkiye Kano Federasyonu 2022 yılı faaliyet programında yer alan Durgunsu Kano Türkiye Kupası Yarışları, Eskişehir’de gerçekleştirildi.10-12 Haziran 2022 tarihleri arasında düzenlenen organizasyonda sporcularçeşitli kulvarlardakıyasıya mücadele ederlerken, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları da yarışmalarda yüksek performanslarıyla ve başarılı dereceleriyle göz doldurdu. Eskişehir SarısungurGöleti’nde organize edilen organizasyonda büyükler, gençler, yıldızlar, minikler ve mini minikler kategorilerinde 23 kulüpten

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2022 08:57
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2022 08:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kanocuları, Eskişehir’den 4 kupa, 36 madalyayla döndü

Türkiye Kano Federasyonu 2022 yılı faaliyet programında yer alan Durgunsu Kano Türkiye Kupası Yarışları, Eskişehir’de gerçekleştirildi.10-12 Haziran 2022 tarihleri arasında düzenlenen organizasyonda sporcularçeşitli kulvarlardakıyasıya mücadele ederlerken, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları da yarışmalarda yüksek performanslarıyla ve başarılı dereceleriyle göz doldurdu.
Eskişehir SarısungurGöleti’nde organize edilen organizasyonda büyükler, gençler, yıldızlar, minikler ve mini minikler kategorilerinde 23 kulüpten 210 mücadele etti. Büyük heyecanın yaşandığı organizasyonda Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları, 9 altın, 15 gümüş, 12 bronz olmak üzere 36 madalya kazandılar. Yarışlarda Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü takım halinde de 4 kupa elde etti. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Durgunsu Kano Türkiye Kupası Yarışları’nda Türkiye şampiyonu olurken, aynı kategoride üçüncülük kupasını da müzesine götürdü. Minik erkeklerde Türkiye ikincisi olan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, genç kadınlarda da üçüncülük kupasını kazanarak önemli bir başarı elde etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.