SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor evinde 12 puan kaybetti

TFF 1.Lig ekiplerinden Bursaspor, bu sezon sahasında oynadığı 9 maçta 12 puan kaybetti. Yeşil beyazlılar, Bursa’da oynadığı karşılaşmalarda Adana Demirspor, Giresunspor, Ümraniyespor ve son olarak da Altınordu’ya mağlup oldu. TFF 1.Lig’in 19’uncu haftasında sahasında Altınordu’ya 2-1 mağlup olan Bursaspor’un, iç saha performansı beklentenin uzağında kaldı. Bu sezon evinde 9 maça çıkan yeşil beyazlı takım, 5

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2021 07:39
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2021 07:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Bursaspor evinde 12 puan kaybetti

TFF 1.Lig ekiplerinden Bursaspor, bu sezon sahasında oynadığı 9 maçta 12 puan kaybetti. Yeşil beyazlılar, Bursa’da oynadığı karşılaşmalarda Adana Demirspor, Giresunspor, Ümraniyespor ve son olarak da Altınordu’ya mağlup oldu.
TFF 1.Lig’in 19’uncu haftasında sahasında Altınordu’ya 2-1 mağlup olan Bursaspor’un, iç saha performansı beklentenin uzağında kaldı. Bu sezon evinde 9 maça çıkan yeşil beyazlı takım, 5 maçı kazanırken, 4 maçtan puan çıkartamadı. Bursaspor, sahasında oynadığı karşılaşmalarda 12 puan kaybederken, 17 kez rakip fileleri havalandırdı, 14 kez ise kalesini gole kapatamadı. Yeşil beyazlılar, Adana Demirspor, Giresunspor, Ümraniyespor ve son olarak da Altınordu’ya mağlup olurken, Balıkesirspor, Boluspor, Adanaspor, Samsunspor ve Eskişehirspor’u devirmeyi başardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.