SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor sahasında Isparta 32 Spor’u konuk edecek

Bursaspor, yarın sahasında Isparta 32 Spor’u ağırlayacak. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak olan mücadelenin 14.00’da başlayacak. TFF 2. Lig Beyaz Grup 15. haftasında Bursaspor, yarın sahasında Isparta 32 Sporile karşılaşacak. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele saat 14.00’te başlayacak. İki takım arasındaki kritik müsabakayı hakem Abdullah Volkan Aydın yönetecek. Aydın’ın yardımcılıklarını Niyazi Atakan Ataseven

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2022 09:16
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2022 09:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Bursaspor sahasında Isparta 32 Spor’u konuk edecek

Bursaspor, yarın sahasında Isparta 32 Spor’u ağırlayacak. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak olan mücadelenin 14.00’da başlayacak.
TFF 2. Lig Beyaz Grup 15. haftasında Bursaspor, yarın sahasında Isparta 32 Sporile karşılaşacak. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele saat 14.00’te başlayacak.
İki takım arasındaki kritik müsabakayı hakem Abdullah Volkan Aydın yönetecek. Aydın’ın yardımcılıklarını Niyazi Atakan Ataseven ve Fatih Karatağ yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Erhan Kaya olacak. Son haftalarda çıkış yakalayan yeşil-beyazlı ev sahibi ekip, taraftarı önünde de kazanarak üst sıralara tırmanmak istiyor. Bursaspor’da sakatlıkları bulunan Hasan Ayaroğlu, Samet Bozkurt ve Eren Güler forma giyemeyecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.