SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor sahasında Tuzlaspor’u konuk edecek

Bursaspor, Spor Toto 1. Lig’in 25. haftasında yarın akşam sahasında Tuzlaspor’u konuk edecek. Timsah Park’ta oynanacak olan mücadele saat 20.00’de başlayacak. Spor Toto 1. Lig’in 25. haftasında Bursaspor yarın akşam sahasında Tuzlaspor’u konuk edecek. Timsah Park’ta oynanacak olan mücadele saat 20.00’de oynanacak. İki takım arasındaki kritik mücadeleyi hakem Emre Kargın yönetecek. Emre Kargın’ın yardımcılığını Hüsnü

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2022 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2022 15:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Bursaspor sahasında Tuzlaspor’u konuk edecek

Bursaspor, Spor Toto 1. Lig’in 25. haftasında yarın akşam sahasında Tuzlaspor’u konuk edecek. Timsah Park’ta oynanacak olan mücadele saat 20.00’de başlayacak.
Spor Toto 1. Lig’in 25. haftasında Bursaspor yarın akşam sahasında Tuzlaspor’u konuk edecek. Timsah Park’ta oynanacak olan mücadele saat 20.00’de oynanacak. İki takım arasındaki kritik mücadeleyi hakem Emre Kargın yönetecek. Emre Kargın’ın yardımcılığını Hüsnü Emre Çelimli ve Hüseyin Aylak yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Enes Kanpara olacak.

Bursaspor’un 24, Tuzlaspor’un 27 puanı var
Ateş hattından kurtulmak isteyen Bursaspor, son 3 maçında mağlup olmazken, 1 galibiyet, 2 de beraberlik aldı. 24 puanı bulunan yeşil-beyazlı takımın rakibi Tuzlaspor’un ise 27 puanı var. Son olarak ligin son sırasındaki Balıkesirspor’a mağlup olan konuk ekip de taraftarına kendisini affettirmek istiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.