SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor’da Recep Aydın’la yollar ayrılıyor

Bursaspor, tecrübeli futbolcusu Recep Aydın’la yollarını ayırıyor. Antalya kampına henüz katılmayan 31 yaşındaki futbolcunun durumu Pazartesi günü netlik kazanacak. TFF 1.Lig ekiplerinden Bursaspor’da ilk ayrılan futbolcu netleşmek üzere. Yeşil-beyazlı takımda beklenilen performansın altında kalan tecrübeli futbolcu Recep Aydın’la yol ayrımına gelindi. 4 gündür Antalya’da kamp yapan Bursaspor’un çalışmalarına da henüz katılmayan ve Pazartesi gününe kadar

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2021 08:11
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2021 08:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Bursaspor’da Recep Aydın’la yollar ayrılıyor

Bursaspor, tecrübeli futbolcusu Recep Aydın’la yollarını ayırıyor. Antalya kampına henüz katılmayan 31 yaşındaki futbolcunun durumu Pazartesi günü netlik kazanacak.
TFF 1.Lig ekiplerinden Bursaspor’da ilk ayrılan futbolcu netleşmek üzere. Yeşil-beyazlı takımda beklenilen performansın altında kalan tecrübeli futbolcu Recep Aydın’la yol ayrımına gelindi. 4 gündür Antalya’da kamp yapan Bursaspor’un çalışmalarına da henüz katılmayan ve Pazartesi gününe kadar izin alan 31 yaşındaki futbolcunun, sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesi karşılık olarak feshedilmesi bekleniyor. Geçen sezon yeşil beyazlı formayı 27 resmi maçta terleten Recep Aydın, takımına 3 gol, 3 asistlik katkı sağlarken, bu sezon ise 16 resmi müsabakada 1 gol, 3 asist yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.