SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor’da Ümraniyespor maçı hazırlıkları devam ediyor

Bursaspor, Spor Toto 1. Lig’in 37. haftasında deplasmanda oynayacağı Ümraniyespor maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti. Spor Toto 1. Lig’in 37. haftasında deplasmanda Bandırmaspor ile karşılaşacak olan Bursaspor akşam saatlerinde Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri Mesut Şen Sahası’nda yaptığı antrenman ile bu maçın hazırlıklarına devam etti. Teknik Direktör Mustafa Er gözetimindeki idman 1 saat 10

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2022 09:46
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2022 09:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Bursaspor’da Ümraniyespor maçı hazırlıkları devam ediyor

Bursaspor, Spor Toto 1. Lig’in 37. haftasında deplasmanda oynayacağı Ümraniyespor maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.
Spor Toto 1. Lig’in 37. haftasında deplasmanda Bandırmaspor ile karşılaşacak olan Bursaspor akşam saatlerinde Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri Mesut Şen Sahası’nda yaptığı antrenman ile bu maçın hazırlıklarına devam etti. Teknik Direktör Mustafa Er gözetimindeki idman 1 saat 10 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman 5’e 2 pas pres çalışmalarıyla devam etti. Yeşil-beyazlı takım son bölümde çift kale maçlar yaptı. Bursaspor yarın akşam saatlerinde yapacağı antrenman ile çalışmalarını sürdürecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.