SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor’dan Devlet Bahçeli’ye forma

Bursaspor yönetimi, kulübü ziyarete gelen MHP Nilüfer İlçe Başkanı Levent Karakoç ve beraberindeki heyete, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin adının yazılı olduğu forma hediye etti. MHP heyeti de formayı yarın Bahçeli’ye vereceklerini söyledi. MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı, MHP Nilüfer İlçe Başkanı Levent Karakoç ve beraberindeki heyet, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’ni ziyaret etti. Futbolcularla

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2023 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2023 10:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Bursaspor’dan Devlet Bahçeli’ye forma

Bursaspor yönetimi, kulübü ziyarete gelen MHP Nilüfer İlçe Başkanı Levent Karakoç ve beraberindeki heyete, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin adının yazılı olduğu forma hediye etti. MHP heyeti de formayı yarın Bahçeli’ye vereceklerini söyledi.
MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı, MHP Nilüfer İlçe Başkanı Levent Karakoç ve beraberindeki heyet, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’ni ziyaret etti. Futbolcularla buluşup galibiyet tebriklerini ileten MHP Bursa İl Teşkilatı, gelecek maçlar için de başarı dileklerinde bulundu. Kalkancı, “Genel Başkanımızın, size selamını iletiyorum. Yarın, inşallah sizlerin selamını ve hediyelerinizi ona götüreceğim. Sizi tekrar tebrik ediyorum. Azminiz, inancınız bize, şehrimize ve taraftarımıza umut verdi. İnşallah bu azim ve umutla Bursaspor hak ettiği yerlere gelecek. Bizler elimizden ne geliyorsa sonuna kadar yanınızda ve arkanızda olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Bursaspor Başkanı Ömer Furkan Banaz ve yönetim kurulu, MHP heyetine, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin adının yazılı olduğu forma hediye etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.