SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor’un deplasman performansı zirvede

TFF 1. Lig’de son 4 deplasman maçından 10 puan çıkartan Bursaspor, genel tabloya bakıldığında da dış saha performansı olarak lider Giresunspor’la zirveyi paylaşıyor. Bursaspor, deplasmanda aldığı galibiyetlerle üst sıralara tırmanmaya devam ediyor. Nitekim yeşil-beyazlı ekip, topladığı 30 puanın yarısını dış saha performansıyla elde etti. Kazandığı 15 puanın 10’unu son 4 maçta hanesine yazdıran Bursaspor, bu

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2021 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2021 11:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Bursaspor’un deplasman performansı zirvede

TFF 1. Lig’de son 4 deplasman maçından 10 puan çıkartan Bursaspor, genel tabloya bakıldığında da dış saha performansı olarak lider Giresunspor’la zirveyi paylaşıyor.
Bursaspor, deplasmanda aldığı galibiyetlerle üst sıralara tırmanmaya devam ediyor. Nitekim yeşil-beyazlı ekip, topladığı 30 puanın yarısını dış saha performansıyla elde etti. Kazandığı 15 puanın 10’unu son 4 maçta hanesine yazdıran Bursaspor, bu kulvarda lider Giresunspor’la zirveyi paylaşıyor. Ligde deplasmanda en çok puanı toplayan iki ekipten biri olan Bursa temsilcisi, son olarak Adana Demirspor’u 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı. Yeşil-beyazlılar, Bursa dışında 17 kez rakip fileleri havalandırırken, 16 defa da kalesini gole kapatamadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.