SON DAKİKA
Hava Durumu

Hamza Baran Arıkan, Bursaspor tarihine geçti

Bursaspor’un Eskişehirspor’la oynadığı maçta ilk 11’de şans bulan Hamza Baran Arıkan, yeşil-beyazlı takımın profesyonel liglerde forma giyen en genç futbolcusu oldu. Bursaspor’un genç ismi Hamza Baran Arıkan tarihe geçti. Yeşil-beyazlı takımın Eskişehirspor’la oynadığı maça ilk 11’de başlayan Hamza, Bursaspor tarihinin profesyonel liglerde forma giyen en genç oyuncusu oldu. Hamza Baran Arıkan, 16 yaş 1 ay

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2021 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2021 13:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Hamza Baran Arıkan, Bursaspor tarihine geçti

Bursaspor’un Eskişehirspor’la oynadığı maçta ilk 11’de şans bulan Hamza Baran Arıkan, yeşil-beyazlı takımın profesyonel liglerde forma giyen en genç futbolcusu oldu.
Bursaspor’un genç ismi Hamza Baran Arıkan tarihe geçti. Yeşil-beyazlı takımın Eskişehirspor’la oynadığı maça ilk 11’de başlayan Hamza, Bursaspor tarihinin profesyonel liglerde forma giyen en genç oyuncusu oldu. Hamza Baran Arıkan, 16 yaş 1 ay 22 gün ile tarihe geçerken, Enes Ünal’ı da geride bırakmış oldu. Şu sıralarda İspanya’da Getafe formasını terleten Enes Ünal, 16 yaş 3 ay 15 günle bu unvanın daha önceki sahibi konumundaydı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.