SON DAKİKA
Hava Durumu

İznik’te yaz spor okulları sezonu açılıyor

İznik’te yaz spor okulları heyecanı 8 branşta başlıyor. Yaz tatilinin başlamasıyla birlikte hazırlıklarını yapan İznik Belediyesi, İznik Kaymakamlığı, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle 8 branşta yaz spor okulu açılıyor. Güreş, beyzbol, softbol, taekwondo, kürek, yelken, futbol ve yüzme alanında yaz okulu branşları ilgili kurumların tesislerinde faaliyetlerine

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2022 07:25
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2022 07:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
İznik’te yaz spor okulları sezonu açılıyor

İznik’te yaz spor okulları heyecanı 8 branşta başlıyor.
Yaz tatilinin başlamasıyla birlikte hazırlıklarını yapan İznik Belediyesi, İznik Kaymakamlığı, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle 8 branşta yaz spor okulu açılıyor. Güreş, beyzbol, softbol, taekwondo, kürek, yelken, futbol ve yüzme alanında yaz okulu branşları ilgili kurumların tesislerinde faaliyetlerine başlıyor. Kayıtlar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile eski belediye binasında bulunan Belediye Spor İletişim Merkezinde yapılacak.
Üç dönem halinde gerçekleşecek kursların ilk dönemi 20 Haziran- 7 Temmuz arasında, ikinci dönemi 18 Temmuz- 6 Ağustos arasında ve üçüncü dönemi 08 Ağustos – 27 Ağustos arasında gerçekleşecek. İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, “Geleneksel hale getirdiğimiz yaz spor okullarımızda sezon açılıyor. Çocuklarımızın cıvıl cıvıl sesleri arasında sporla yetişen nesillerimiz için sizleri kurslarımıza davet ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.