SON DAKİKA
Hava Durumu

Turnuvadan elde edilecek gelir eğitime harcanacak…

Bursa’da düzenlenen halı saha turnuvasında gençler sporla tanışırken turnuvadan elde edilen gelir eğitim projelerinde kullanılacak. Bursa’nın Büyükorhan ilçesinde spora olan ilginin artması, çevre ilçeler ve mahalleler arası dayanışma kültürünün yaygınlaşması amacıyla her yıl Büyükorhan Gençlik Derneği tarafından düzenlenen futbol turnuvasının ilk müsabakası oynandı. İlçenin yeni halı sahasında oynanan ilk maç öncesi Kaymakam Sezai Demirci, Belediye

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2021 08:45
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2021 08:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Turnuvadan elde edilecek gelir eğitime harcanacak…

Bursa’da düzenlenen halı saha turnuvasında gençler sporla tanışırken turnuvadan elde edilen gelir eğitim projelerinde kullanılacak.
Bursa’nın Büyükorhan ilçesinde spora olan ilginin artması, çevre ilçeler ve mahalleler arası dayanışma kültürünün yaygınlaşması amacıyla her yıl Büyükorhan Gençlik Derneği tarafından düzenlenen futbol turnuvasının ilk müsabakası oynandı. İlçenin yeni halı sahasında oynanan ilk maç öncesi Kaymakam Sezai Demirci, Belediye Başkanı Ahmet Korkmaz ve Büyükorhan Gençlik Derneği Başkanı Emrah Seyrek oyunculara başarılar diledi.
İlçede gençleri sporla buluşturmak için farklı alanlarda sportif organizasyonlar düzenleyeceklerini aktaran Gençlik Derneği Başkanı Emrah Seyrek, sporla ilçeler ve mahalleler arasındaki dayanışmayı da arttırmaya çalıştıklarını söyledi. Seyrek, “Sportif faaliyetlerle ilçemizi canlandırırken aynı zamanda ilçeler ve mahallelerimiz arasında dayanışmayı arttırmayı çalışıyoruz. Turnuvadan elde edeceğimiz geliri ilçemizdeki eğitim projelerinde kullanacağız. Şimdiden turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ediyor, emeği geçenlere teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.